AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Sims
 arkdaşlar yeni yüzler vs. şeyler bakın isterseniz
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

ednah reney
Üye

Turkey
İleti 23

İletim - 24/02/2007 :  22:33:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar ben bunun yasak olup olmadığını bilmiyorum ama bu da bir hile hileler yasak değildi bu hileyi göstericem bu hile çok tehlikeli ister yaparsınız ister yapmazsınız veriyorum bu hile de de giysi yeni yüzler ten renkleriaklınız gelebilecek vs. şeyleri yükleyebiliyosunuz veriyorum''boolProp testingCheatsEnabled true (Dikatli kullanılmadığı taktirde oyunda hatalar oluşabilir!!)

* Create-a-sim kısmında Shift+N tuşuna basarak Debug Modu açın.Bu sayede oyuna yeni kostüm ve ten rengi seçenekleri eklenir.

* Oyunun içinde iken eşyalara Shift+Mouse SolTuş ile tıkladığınızda o eşya ile yapabilecekleriniz ve bazı seçenekler gelir

* Bir Sim'e Shift+MouseSolTuş ile bastığınızda Tombstone L (Hayat) ve Tombstone D (ölüm) eşyaları ile yeni Sim yapıp Simleri öldürebilir, şişmanlatıp zayıflatabilir ve daha birçok şey yapabilirsiniz..

* Simin istek ve korku resimlerine Sağ Tuş ile basarak puan kazanabilirsiniz.

* Bu modda iken oluşan hatalar oyuncuya gösterilir, rahat bir oyun için bu hileyi kullandıktan hemen sonra kapatmanız önerilir. (Kapatmak için: boolProp testingCheatsEnabled false)''(inşallah yasak değildir

sevgilerle hande yener

ceza yerli plaka53
Üye

Turkey
İleti 54

İletim - 24/02/2007 :  23:15:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
kısa bir özet yaparsan sevinecem

çağkan badoğlu
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 25/02/2007 :  01:33:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ufak bir yazıyı bile okuyamıyorsanız durum vahim demektir. Bu cümlemin de özetini ister misin?

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

ednah reney
Üye

Turkey
İleti 23

İletim - 25/02/2007 :  08:10:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bencede eğer okumayacaksan sims 2 yi hiç oynama burda iyilik yapmaya çalışıyoruz hatta sen nasıl sims 2 ye yeni yüzler vs. şeyler ekleyebilirim diye sormuşsun cevabını alamamışsın işte al sana cevabı eğer ufacık bile yazıyı okuyamıyosan bu konuya girme o zaman

sevgilerle hande yener
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 25/02/2007 :  16:50:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
MSN'den bir tanıdığa, "Naber nasılsın?" diye sorduğumda, "i cnm sndn nbr?" diye yanıt aldığımı düşünürsek normal artık... Sesli harflerden para alıyorlar sanırım. Zaman zaman benim de yazım kayıyor, ediyorum yerine ediom gibi çıkabiliyor da, genel olarak dikkat ederim her yerde.
Sayfanın En Üstüne Git

ednah reney
Üye

Turkey
İleti 23

İletim - 25/02/2007 :  21:35:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
kızma ama bu konuyla ne alakası var

sevgilerle hande yener
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla