İngilizce öğretmenliği pek bir popüler olmuş galiba, bende öyle olacağım galiba. Ama önce bir üniversite kazanalım.
ben dil bölümündeyim ve küçüklüğümden beri ing. öğretmenliğini istiyorum.. bu benim hedefim ve inş. başarıcam ama laf olsun diye ya şu olur o olmazsa bu olur die 2 seçeneğim yok benim çünkü istemiyorum başka bi meslek..tek bi hedefim var...
F1 pilotu olmak, Ünlü bir rock yıldızı olmak, Nba'a smaç yarışmasında şampiyon olmak, Dünya ralli şampiyonasını kazanmak, Moto gp'de şampiyon olmak, Le Mans ve İndy 500'ü kazanmak
İngilizce öğretmenliği pek bir popüler olmuş galiba, bende öyle olacağım galiba. Ama önce bir üniversite kazanalım.
ben dil bölümündeyim ve küçüklüğümden beri ing. öğretmenliğini istiyorum.. bu benim hedefim ve inş. başarıcam ama laf olsun diye ya şu olur o olmazsa bu olur die 2 seçeneğim yok benim çünkü istemiyorum başka bi meslek..tek bi hedefim var...
Tesadüfe bak, bende dil bölümündeyim. Kafamda böyle bir düşünce yoktu eskiden ama yabancı dil yapabileceğimin en iyisi. Matematik olmayınca... Bu arada eski iletimin ne kadar saçma bir cümle yapısı içerdiğini şimdi fark ettim. Bir cümle içerisinde en çok 'galiba' kullanma rekorunu kırarım bu gidişle.
Moda oldu galiba? Bende yazayım eksik kalmayayım.. Member Since: 19/07/2006
bende de öle valla mat yok... bu sene mat görmüyoruz çok şükür ama seneye görcekmişiz:((dil bölümü bana göre en ii bölüm..sizin düşüncenizi bilemem.. ama dier sınıflara ders anlatmak falan çok hoşuma gidiyo kendimi çok iyi hissediyorum:))