AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GTA Vice City Stories
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

_klan_
Üye

Turkey
İleti 131

İletim - 17/02/2007 :  19:20:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Beyler GTA Vice City Stories oyununu oynayan(bilen) varsa oyunun nasıl olduğunu , sevip sevmediklerini anlatabilirler mi?
Bende ona göre alcam veya almıcam da...

Şimdiden Teşekkürler...

®JİNAL
•»»»»»»We$TCoa$T««««««•

Artist
Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 17/02/2007 :  20:48:22  Bilgileri Göster  Artist'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
O oyun Liberty City Stories ve izlediğim tanıtımına göre çok güzel grafikleri var. Üstelik San Andreas gibi saçma bir senaryo ve karakterlere sahip değil...

Msn Türkçesi
Yaşasın Türkçe!!!

Sayfanın En Üstüne Git

Lord_vampir
Üye

Turkey
İleti 238

İletim - 18/02/2007 :  17:33:32  Bilgileri Göster  Lord_vampir için bir AOL İletisi Gönder  Lord_vampir için bir ICQ İletisi Gönder  Lord_vampir'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Lord_vampir için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Hayır, Vice City Stories diye bir oyun var. Hatta geçen hafta arkadaşımda oynadım. Grafikleri San Andreas'a benziyor. Haritası Vice City ile hemen hemen aynı. Araçlara sadece bazı uçaklar ve bazı motorsikletler eklenmiş. Çoğu karakter aynı fakat yeni karakterlerde var. Oynadığımız kişi Tommy Vercetti değil. Senaryosu çok farklı. Yani sana şöyle açıkliyim, arkadaşımın evine gittiğimde Vice City Stories'da bir bölüm geçmeye çalışıyordu. Bölüm karşı adadaydı. Arkadaşıma sen kaçıncı bölümdesin diye sordum. O ise bana 3. BÖLÜMDEYİM diye bir cevap verdi. Anlayacağın gibi oyun Vice City'deki gibi ilk adada değil, ikinci adada başlıyor.
Ama hemen hemen Vice City ile aynı özelliklere sahip.
Sayfanın En Üstüne Git

batmanbatu
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 28/02/2007 :  18:02:21  Bilgileri Göster  batmanbatu'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence Vice City Stories diye bir oyun yok.Vice City var.Stories belki yamadır.Çünkü Google'da bu oyun hakkında hiç birşey yok...

Bir gün yanına geleceğim bir elimde gül,bir elimde silahla.Ya o gülü alıp benimle olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun!!!
Sayfanın En Üstüne Git

t.j.
Üye

Turkey
İleti 563

İletim - 28/02/2007 :  18:21:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hayır, GTA Vice City Stories diye bir oyun var. Hatta geçen Cuma günü kuzenimle D&R'a gittik ve orada GTA Vice City Stories vardı.
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 03/03/2007 :  19:50:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ewt gta vice city stories die bi oyun war bnde biliorm rsimlerini görmştm dandik gbi.ama bildiim kadarııla psp için
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000