Beyler GTA Vice City Stories oyununu oynayan(bilen) varsa oyunun nasıl olduğunu , sevip sevmediklerini anlatabilirler mi? Bende ona göre alcam veya almıcam da...
O oyun Liberty City Stories ve izlediğim tanıtımına göre çok güzel grafikleri var. Üstelik San Andreas gibi saçma bir senaryo ve karakterlere sahip değil...
Hayır, Vice City Stories diye bir oyun var. Hatta geçen hafta arkadaşımda oynadım. Grafikleri San Andreas'a benziyor. Haritası Vice City ile hemen hemen aynı. Araçlara sadece bazı uçaklar ve bazı motorsikletler eklenmiş. Çoğu karakter aynı fakat yeni karakterlerde var. Oynadığımız kişi Tommy Vercetti değil. Senaryosu çok farklı. Yani sana şöyle açıkliyim, arkadaşımın evine gittiğimde Vice City Stories'da bir bölüm geçmeye çalışıyordu. Bölüm karşı adadaydı. Arkadaşıma sen kaçıncı bölümdesin diye sordum. O ise bana 3. BÖLÜMDEYİM diye bir cevap verdi. Anlayacağın gibi oyun Vice City'deki gibi ilk adada değil, ikinci adada başlıyor. Ama hemen hemen Vice City ile aynı özelliklere sahip.