|
| Yazar |
Konu  |
|
ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
İletim - 17/02/2007 : 02:06:16
|
14-15 yaşlarında sigara içmeye başlayanlar, sigara içerken babaya yakalanma korkusunu iyi bilirler. Odada gizli gizli içilen sigaralar yüzünden oda duman altı olmuştur ve her an baba gelebilir. işte bununla ilgili, yakalanan çocuk ve babası arasında geçen hayali diyaloglar
ortalık duman altı ve baba birden odaya giriverir ;
Baba: Sen sigara mı içiyon len !? Çocuk: Ne sigarası , para verdiğin mi var. Gazeteye çay sardım içiyom
Baba: Sigaramı içiyon len !? Çocuk: Yok baba , yapay atmosfer bu, hoca ödev verdi , o bakımdan yani Baba: Hee tamam o zaman
Baba: Sen sigara mı içiyon len !? Çocuk: Hee canın mı çekti , içeceksen bak paket orda Baba: Hönk!
Çocuk: Sen sigara mı içiyon len !? Baba: Hönk ! Çocuk: Pardon baba replikleri karıştırdım
Baba: Sen sigara mı içiyon len !? Çocuk: Ordan bakınca neye benziyor ?
Baba: Sen sigara mı içiyon len !? Çocuk: Yok baba korku filmi çeviriyom , sigara dumanı da efekt şeyyettirsin diye yani Baba: Oldu !
Baba: Sen sigara mı içiyon len !? Çocuk: öfff be sigarasız bir toplum için el ele ayakları mı yine Baba: Hönk !
Baba: Sen sigara mı içiyon len !? Çocuk: Heee , hatta halka bile cikarabiliyom
Baba: Sigara mı içiyon len sen !? Çocuk: Ne demiş ünlü düşünür müslüm gürses : " biz babadan böyle gördük "
Baba: Sigara mı içiyon len sen !? Çocuk: Aslında "sigara içmek" deyimi yanlış baba, sigara su mu ki içilsin , sigara tüttürülür. bunu irdelemek lazim , değil mi babaaa Baba: Bittiyse dayak faslına geçelim diyordum
Baba: Sigara mı içiyon len sen !? Çocuk: Yaaf evet de kaçağını vermisler yawww
Baba: Sigara mı içiyon len sen ? Çocuk: Heeee, para olsa daha kalitelisini iccem
Baba: Sigara mı içiyon len sen ? Çocuk: Heee. İçmiyimmi ?
Baba: Sigara mı içiyon len sen ? Çocuk: Heee. Şuna devam etsene bitiremiyodum zaten |
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
|
|
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 17/02/2007 : 02:18:25
|
Abi harika ya benim babamı hatırladım da
-Sigara mı içiyon sen burak? -Yok baba ya nerden çıkardın? -Sus be içiyon di mi? -E çok ısrar ettin içiyom -İyi ... yiyon devam et... |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
|
spıder_ozii
Üye

Turkey
İleti 1141 |
İletim - 19/02/2007 : 19:36:59
|
Öff süper komik özellikle şu:Çocuk: Sen sigara mı içiyon len !? Baba: Hönk ! Çocuk: Pardon baba replikleri karıştırdım |
Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar. |
 |
|
|
dilay_23
Üye

Turkey
İleti 12 |
İletim - 23/02/2007 : 20:17:43
|
AYY ÇOK KOMİK YA AMA BEN HAYATTA SİGARA İÇMEM ŞU RASI ÇOK HOŞUMA GİTTİ: BABA:SEN SİGARAMI İÇİYON LEN? ÇOCUK:ORADAN BAKINCA NEYE BENZİYOR :d |
 |
|
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 23/02/2007 : 20:41:55
|
- Sigara mı içiyosun len? - Yok baba marijuana sardım. - Hımmm... Peki. |
 |
|
|
batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055 |
İletim - 23/02/2007 : 20:44:21
|
alıntı: ceberruh tarafından yazılan:
Baba: Sigara mı içiyon len sen !? Çocuk: Ne demiş ünlü düşünür müslüm gürses : " biz babadan böyle gördük
merak ediyorum babanın cevabı ne olurdu..
          |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|