AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Silkroad Online
 en çok kaç crit yaptınız?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Soul_Keeper
Üye

Turkey
İleti 476

İletim - 15/02/2007 :  13:47:59  Bilgileri Göster  Soul_Keeper için bir AOL İletisi Gönder  Soul_Keeper için bir ICQ İletisi Gönder  Soul_Keeper'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Soul_Keeper için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ben hatırlamıyom ya siz?:D

Server: Eldorado
ID:_CheF_
Level:19
Skills: Pacheon-fire-light-cold
Silah:Bow
Guild: yok
Job:Nereye job nereye :D
KurtNâme: KurtCobain
KurtLvl:19

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 15/02/2007 :  16:50:37  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Godunuz??? Bu ne anlama geliyor bilmiyorum. Konuları açarken biraz daha dikkatli ol. Ayrıca başlıklar açıklayıcı olsun. Crit diye bahsettiğin ne. Critical mı yoksa bizim bildiğimiz cirit mi?....

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

Soul_Keeper
Üye

Turkey
İleti 476

İletim - 15/02/2007 :  17:12:17  Bilgileri Göster  Soul_Keeper için bir AOL İletisi Gönder  Soul_Keeper için bir ICQ İletisi Gönder  Soul_Keeper'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Soul_Keeper için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
godunuz=koydunuz=yaptınız komik olsun die godunuz yazdım.

ben genelde yazım hatası yapmam. silk road başlığı altında o zaten her zaman criticaldır. zaten sroda cirit de yokki :)

Server: Eldorado
ID:_CheF_
Level:19
Skills: Pacheon-fire-light-cold
Silah:Bow
Guild: yok
Job:Nereye job nereye :D
KurtNâme: KurtCobain
KurtLvl:19
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 15/02/2007 :  19:17:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Soul_Keeper sana 2. uyarım, imzanı kısalt.

Ve... "Godunuz" gibi bir tabir argo ve etik kurallara uzak geliyor bana, dolasıyla konunun başlığını düzelt.
Sayfanın En Üstüne Git

Lafbilir
Üye

Turkey
İleti 146

İletim - 15/02/2007 :  21:52:36  Bilgileri Göster  Lafbilir'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
617 Critical Hit yaptım ve lvl 21'im,eger kastettiğin "crit" kelimesi Critical hit ise...

Saygılarımla...

En sonunda AŞK...
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 15/02/2007 :  22:52:01  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
crit = critical. başka anlama gelmez bu oyunda :S laf söylemek için bahanee bahaneee...

sopamı çevirişimle 1.5k falan gidiyor critic. ama cri gitmese de 1.3k falan vuruyor :) intte cri pek değiştirmiyor

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000