AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Silkroad Online
 neye göre hangi giysi?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

karanga
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 18/02/2007 :  12:50:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sora?
sitede mastery die bişe var archerlar bundan olabilir mi? bu nasıl olur? siz hangi elemaı önerirsiniz?
Sayfanın En Üstüne Git

Soul_Keeper
Üye

Turkey
İleti 476

İletim - 18/02/2007 :  12:54:10  Bilgileri Göster  Soul_Keeper için bir AOL İletisi Gönder  Soul_Keeper için bir ICQ İletisi Gönder  Soul_Keeper'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Soul_Keeper için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
giysini armor seç. geriye kalıyo skiller. onları bilmiyom. dikmene falan bak orda rehber vardır. ya da paladin sölesin :P:D

edit: abi akşama bi archer rehber koycam ordan bakar yaparsın charını ok ? :)

Server: Eldorado
ID:_CheF_
Level:19
Skills: Pacheon-fire-light-cold
Silah:Bow
Guild: yok
Job:Nereye job nereye :D
KurtNâme: KurtCobain
KurtLvl:19
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 18/02/2007 :  13:14:57  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
mastery dediğin şey level 60'ta item verip master olmak deel ^^ kullandığın skill dalındaki levelin. skill level kısaca.
archerda 31'e kadar azcık bundan, azcık şundan verip kasıyosun. 31'de ismini bilmediğim yanarlı dönerli bi skill açılıyor.. o ve level 5'te açılan skill serisini, bir de komboları kullanarak iyi bir okçu olursun

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

karanga
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 18/02/2007 :  13:23:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
hiç bişe anlamadım bi tek skill lwl kısmını anladım mastery skill lwl oluo
şimdi giysi miysi ne yapcaz 5 teki****ll imiz sora bide 31 de bişe açılıo sora?
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 18/02/2007 :  13:41:59  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
yok. level 14,25, 7 de skill geliyor ama 31 olduktan sonra onları kullanmayacaksın. yani 1 puan ver onlara. skill level = mastery lvl

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000