|
Yazar |
Konu  |
Soul_Keeper
Üye

Turkey
İleti 476 |
İletim - 14/02/2007 : 17:34:49
|
genelde glavieciler garment giyiyo. sanırım silahlarına göre giysi seçiyolar charı açarken.
bu giysilerin özellikleri nedir? hangi giysiyi ne için seçmeli? |
Server: Eldorado ID:_CheF_ Level:19 Skills: Pacheon-fire-light-cold Silah:Bow Guild: yok Job:Nereye job nereye :D KurtNâme: KurtCobain KurtLvl:19 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 14/02/2007 : 17:47:13
|
str ya da int olmasına göre seçiliyor. str'ler genelde garment giyiyor çünkü sağlam phy. atak var buildden dolayı. kalan mag. defans ve %20 mana azaltması str'ciler için iyi özellikler. ayrıca %20 hızlı koşaraktan iyi bir şey olur.
int'ler genelde armor giyer çünkü çooookk az canları vardır. 2den fazla rakip yakına girerse pek sağ çıkmazlar :) defansı sağlama alıp su gibi ölmemek için armor.
ama ben int'çiye de garment diyorum çünkü nuke dediğin şey hayvan gibi mana yiyor. armor'dan hp'ye çevirdim 150 kadar mana pot arttı armora göre(şehirden aynı miktar potla çıkıp pot bitince dönerim). %20 hızlı koşmadan dolayı hızlı kaçar pardon koşar :) yanına yaklaştırmaması lazım rakibini tabi o da sizin işiniz :) |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
Soul_Keeper
Üye

Turkey
İleti 476 |
İletim - 14/02/2007 : 17:52:29
|
paladin silk road a yeniden başlasam yardım edermisin?? :) |
Server: Eldorado ID:_CheF_ Level:19 Skills: Pacheon-fire-light-cold Silah:Bow Guild: yok Job:Nereye job nereye :D KurtNâme: KurtCobain KurtLvl:19 |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 14/02/2007 : 17:54:37
|
hallederiz ;) |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
İletim - 14/02/2007 : 18:32:35
|
İlgiçn bir olayı anlatayım size bizzat yaşadım;
Tiger girl bekliyorum, baya kalabalık bir grup var. Etraf nukercilerle dolu. Tek tük armorlar var(1tanesi de ben:) ). Bitane adam geliyor. Durduk yere ordakilerin bitanesine buz fırlatıyor ve pembeleşiyor. O anda herkes ona saldırmaya başlıyor. Adam kaçıyor kaçarken de devamlı daire çiziyor. Yapılan ataklardan minimum 3000 hp kaybediyor. Adam koşarken de "lalalalalaaa" diye kelimeler yazıyor.
Adam kaçıp gidiyor. Bir süre sonra tekrar geliyor ama bu sefer tamamen çıplak üstünde hiç bişey yok!. Silah dahi yok. Ve gelir gelmez "hi all, me again :))" yazıyor. Yine öldürmeden birisine ufak bir atak yapıyor ve yine kendini PK yapıyor. Tekrar kovalamaca başlıyor.
Yaklaşık 4-5 tane adam saldırıyor buna ve her şeye rağmen adamı hiç bir şekilde yere seremiyorlar. Üstüne üstlük çırılçıplak. Orda nuker olan Türklerden biriyle konuştum. Adam full STR imiş. LVL i de 75 civarıymış. Bazen böyle yapıyormuş canı sıkıldığı zamanlarda. |
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
|
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 14/02/2007 : 20:01:11
|
hüehüehe. str olunca zaten yumrukla kesersin level farkı olan adamları. tibetten ustam OxxxO elinde level 8 glavie , çıplak 47+ nukerları kesio :)) leveli 53 mü 54 mü neyken :) str olunca yatmıyorsun ama garip yanı int olunca da yatmıyorlar :) downhang önü klasik hunter vs thief savaşları. reborn yine tifleri toplamış gelmiş. orada intçi bi emmi var level 80 1vs4 yapıyor ve yediği damage'ler min 3k. oldukça da seri 3k,5k,6k yiyor ama yatmıyor. xxxlarge mı kullanıyor anlamadım ne :) dönüyor bi light nuke çakıyor sonra yatırıp 3 kez batırıyor adamlardan 1 kişi eksiliyor :D |
Deniz, kum, güneş <3
 |
|
Konu  |
|
|
|
|