|
Yazar |
Konu  |
Lafbilir
Üye

Turkey
İleti 146 |
İletim - 14/02/2007 : 12:48:11
|
http://www.chriswetherell.com/elf/
Arkadaşlar isminizi Female veya Male (neyseniz artık) kısmına yazıyorsunuz ama türkçe karakter kullanmıyor İngilizce karakterle yazmanız lazım size hemen Elfçe isminizi veriyor.
http://www.chriswetherell.com/hobbit
Bu da Hobbit ismi için.
Benim elfçe Aranel Calafalas,hobbitçe Wilibald Boffin of Needlehole
Biraz ilginç oldu ama bunları da denedim...
Osman Tanburaci - Amras Oronar omer cavusoglu - Amroth Elendil kazım kanat - Amrod Oronr recep tayyip erdogan - Ereinion Elaness hakan sukur - Tathar Nnharma abdullah gül - Tuor Telemnar medyum memiş - Amrod Linw popstar ajdar - Golradir Amandil :) |
En sonunda AŞK... |
|
spıder_ozii
Üye

Turkey
İleti 1141 |
İletim - 14/02/2007 : 14:39:30
|
Amras Tasartir haha çok komik elfçe |
Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar. |
 |
|
aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 14/02/2007 : 15:36:19
|
Hobbitçe: Daisy Tighfield of Tookbank Elfçe: Idril Lúinwë Çiçek miçek diyo bu bana ya, papatyaya benzer bi halim mi war benim!.. |
Out on the road there are fireflies circling. Deep in the woods, where the lost souls hide. Over the hill, there are men returning. Trying to find, some peace of mind.
Sleep my child... |
 |
|
batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055 |
İletim - 14/02/2007 : 15:40:13
|
elfçe:Maeglin Ancalimë hobbitçe:Todo Knotwise of Michel Delving(umarım küfür değildir) bu da ingilizce:Batu Khan:D |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 14/02/2007 : 16:01:37
|
Círdan Tasartir ve Lamalas Tasartir iki adımın tek tek şeysi. Elessar Tasartir de ikisi beraber.
Longo Goldworthy of Michel Delving, |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 15/02/2007 : 00:31:25
|
Elfçe : Eáránë Calaelen Hobbitçe : Polly Deepdelver
İlginç ve güzel bir şey =) |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|