|
| Yazar |
Konu  |
|
aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 17/03/2007 : 00:36:37
|
| Benim bilgisayarımı açtığım ilk 5 dakika müthiş bir ses geliyor, 5 dakikanın sonunda yine çok ses geliyor ama ilk açıldığında olduğu gibi değil. 2 ayrı nedenden kaynaklanıyor olabilir mi? |
Out on the road there are fireflies circling. Deep in the woods, where the lost souls hide. Over the hill, there are men returning. Trying to find, some peace of mind.
Sleep my child... |
 |
|
|
baroTR
Üye

Turkey
İleti 150 |
İletim - 17/03/2007 : 06:30:43
|
| Fanlardan olabilir belkide.. Benim bilgisayarda aynı 1 aydır.Açtıgımda felaket bi ses geliyodu, en sonunda nedenini buldum ekran kartımın fanı ötüyomuşş megerr.Artık her açışta kalem gibi biseyle oynamadan susmuyor |
Hold me near, my one friend and guide Carressed by the coldest fears I surrender So Take me away......... |
 |
|
|
ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666 |
İletim - 25/03/2007 : 23:20:58
|
alıntı: aybüke tarafından yazılan:
Benim bilgisayarımı açtığım ilk 5 dakika müthiş bir ses geliyor, 5 dakikanın sonunda yine çok ses geliyor ama ilk açıldığında olduğu gibi değil. 2 ayrı nedenden kaynaklanıyor olabilir mi?
Ahah aynı ses bende de var.İnsan patlıyacak filan sanıyo.Hafifçe kasasnın yanına vur 2-3 kere geçiyor o ses.Benim pc'ninde bakımı gelid ya |
Özgürlük! Eşitlik! Adalet! |
 |
|
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 25/03/2007 : 23:53:33
|
alıntı: by ozoney tarafından yazılan:
Hafifçe kasasnın yanına vur 2-3 kere geçiyor o ses.
Tavsiye edilmeyen yöntemler. |
 |
|
|
aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 26/03/2007 : 22:35:13
|
Başka önerisi olan? |
Out on the road there are fireflies circling. Deep in the woods, where the lost souls hide. Over the hill, there are men returning. Trying to find, some peace of mind.
Sleep my child... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|