|
Yazar |
Konu  |
oyunkurdu
Üye

Turkey
İleti 42 |
İletim - 10/02/2007 : 13:51:38
|
arkadaşlar ben strateji oyunlarını sewmem hiç de almadım .ama artık farklı türlerde oyun oynamak istiyorum bu yüzden bana güzel bi strateji oyunu önerebilirmisiniz pc de oynananlardan olsun. |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 10/02/2007 : 17:07:45
|
Age of Empires serisi , Medieval Total War serisi |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
batmanbatu
Üye

Turkey
İleti 292 |
İletim - 11/02/2007 : 11:37:04
|
LOTR Middle Earth da güzel ama 1 inci olanı ben 2'inciyi pek fazla sevmedim. |
Bir gün yanına geleceğim bir elimde gül,bir elimde silahla.Ya o gülü alıp benimle olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun!!! |
 |
|
MetFC
Üye

Trinidad and Tobago
İleti 431 |
İletim - 12/02/2007 : 20:51:41
|
arkadaşım sen önce age of empireslarla başla, daha sonra daha zor olan cossacks a geç bence. bir ara blitzkrieg i oyna sonra caesar-paraoh serilerini oyanayabilirsin eğer daha fazla kafa yormak istiyorsan. sonra tbs istersen homam 3+4 oynayabilirsin homam 5 e alıştırma olsun diye. total war serilerine de bi gözat. |
When A Man Lies, He Murders Some Part of the World These are the Pale Deaths Which Men Miscall Their Lives All These I Cannot Bear to Witness Any Longer Cannot the Kingdom of Salvation Take Me Home? |
 |
|
donatello
Üye

Turkey
İleti 195 |
İletim - 16/02/2007 : 13:52:18
|
rıse of natıons dene ama metfc ye katılıyorum once alıstırma yap ve age of empıres oyna derım bence |
Mal kaybeden, bir şey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok şey kaybetmiştir. Fakat cesaretini kaybeden her şeyini kaybetmistir.
|
 |
|
hurremsultan
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 20/02/2007 : 03:02:07
|
buyur dostum bende hiç oyun sevmem ama buna tutuldum eğer oyuna baslarda tutulursan beni suclama basından kalkamıyorum bunun yaaa
Silindi! |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|