AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Silkroad Online
 thief mi trader mı?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 8

umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905

İletim - 10/02/2007 :  16:35:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar tam olarak bilen birisi şuraya kuralları yazabilir mi? Garip garip kurallar var, 1 yıldızlı trade yapana dalamıyorsun vs. Bunların tamamını biri yazabilirse istediğimizi daha rahat seçeriz

Ne yak mektubun ucunu
Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir
Zarfı kapatırken yalnız
Kuytu dudaklarını çokça değdir

Sunay Akın
Sayfanın En Üstüne Git

|WOLF|
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 10/02/2007 :  16:45:40  Bilgileri Göster  'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
umutcan senin sro da charın ismi KyO_KsUnAgİ dimi?
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 10/02/2007 :  23:51:22  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
umutcanuğuz tarafından yazılan:

Arkadaşlar tam olarak bilen birisi şuraya kuralları yazabilir mi? Garip garip kurallar var, 1 yıldızlı trade yapana dalamıyorsun vs. Bunların tamamını biri yazabilirse istediğimizi daha rahat seçeriz

tek kural o :) ama dalamıyorsun derkene direk dalamıyorsun. endirek serbest vuruş yani

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

|WOLF|
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 11/02/2007 :  00:27:12  Bilgileri Göster  'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
trader olun acayyip zevkli.thief eziqqen zevkli olmaz.
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 11/02/2007 :  15:20:49  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Genelde tiheflerin tek yıldızlı traderları soymak için kullandıkları genel bir yöntem vardır.

Diyelimki siz kervan yapıyorsunuz, yolda başka bir kervanı soymuş thiefle karşılaşıyosunuz. Thief sizi soymaya karar verirse hemen peşinize takılıyor. Size saldıramıyor ama kendi atını sizinkinin yanından sürdüğü için onun NPC thiefleri de size saldırıyor.

Hele bir de aranızda lvl farkı çok fazlaysa şansınız yok demektir. Böyle bir durumda mümkün olduğunca onu atlatmaya bakın. Eğer limana yakınsanız hemen limanın içine girin ve bekleyin. Hiç bişey yapamıyosanız en kötü ihtimalle NPC thief tarafından ölürülürsünüz. Her ne olursa olsun kervan yaparken thief-hunter kapışmalarından uzak durun.

Çoğu thiefler noob trader ları bu şekilde tuzağa düşürüyorlar. Bilginize...

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 8 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000