oncelıkle klan savasları oynayan arkadaslar biz TheLasT die bi clan kurduk world 7 de girmek ısteyen olursa AntiTheLasT-UniOnTheLasT dan birine mesaj atması rica olunur world 7 ve nick sonu TheLasT la bitecektir katılmak isteyenler buyursun yenı oynaycak arkadaslara da siteyıo werıorum www.klansavaslari.net girip uye olmanızı tavsıye ederım world 7 clan TheLasT gireceklerın Nıck sonları TheLasT olması rica olunur.
WORLD 2 de oynuyan varmı ben 2 de 17 bin küsür puanım var yardıma ihtiyacı felan olan söylesin belki yardımım dokunur
Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.
tmm world 7 de alırız clana fakat nickinin sonu TheLasT olursa sewınırım cunku klanın Uyumu bozulmasın istersen gel 3 gunluk clan ama daha toplancak cok kısı war :) volverine istersen sende gel klana ittifak ii gidio gec world 7 ye ac bi TheLasT lı nıck oynayalım 3gunluk clan bu kadar 1 hafta sonra hepsı tam takım olcak :)herkes online hem her zmn onlıne oluyoruz ara sıra 1-2 saatlııne olamadıımız zmnlar oluo ama her gun bakıoruz isteyenler world 7 de Nick sonu TheLasT olarak gelebılır sonu TheLasT olan herkes alınır (in world7)
zaten world 7 de hesabım var 51|-75 'de oyundaki geleceğim pamuk ipliğne bağlı çevremdeki köylere bakarsan :) gerçi çoğu ağzının payını aldı ama halen beni yokedebilirler...
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir