AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 sistem
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

QuantuM
Üye

Turkey
İleti 11

İletim - 18/01/2004 :  20:39:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar ben yakında;
p4 2.8 533mhz
asus dual ddr 800 mhz 6x ses+lan,sata
seagate barracuda 40 gb 7.200 rpm harddisc
gigabyte geforce fx5900 128 mb
iki tane 256ddr 400 mhz ram
windows xp"pro"
yu içinde barındıran bir sistem alca.ama bazıları dio ki fx lerde çok sorun var radeon 9800 al.ama onlarında aralarındaki fiyat farkı çok fazla.siz bu konuda ve alacağım sistem hakıında ne düşünüosunuz?

Rmn
Seçkin Üye

Turkey
İleti 161

İletim - 19/01/2004 :  12:41:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
şimd şöyle benim görüşüme göre radeon ve fx'in amaçları ayrı. biri grafiksel yani grafik dizayncısı falansa senin için daha sağlıklı ama oyun ağırlıklı bir sistem kuracaksan fx al. ayrıca fxlerde şöyle bir sorun var her zaman olduğu gibi en son driverlar hep sorun çıkarır ve fxlerde de çıkarıyo oyuzden 3 ve ya 4 versiyon önceki driverı kuracaksın. 54.03 çıkmasına rağmen ben 44.03 ü kullanıyorum (Geforce Fx 5200 128MB ram) ve bu nvidianın fx serisinin en sorunlu chipsetlerinden biri. ve inanki daha sorun yaşamadım o yuzden yazılımda donanım kadar önemli. yine ekran kartından iyi performans almak istiyorsan hatasız olan sürümü kullanacaksın o yuzden radeon olmus fx olmus o kadar da fark etmez. radeon a daha fazla para veririsin o kadar. bide radeon alacaksan sakın his veya ati dışında alma.
Sayfanın En Üstüne Git

QuantuM
Üye

Turkey
İleti 11

İletim - 19/01/2004 :  20:17:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
peki sence fx 5900 mü yoksa radeon 9700 pro mu ?
Sayfanın En Üstüne Git

thumperest
Seçkin Üye

Turkey
İleti 379

İletim - 19/01/2004 :  21:08:24  Bilgileri Göster  thumperest için bir ICQ İletisi Gönder  thumperest'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ASUS GeForce FX 5700'ü öneririm.
Hem daha ucuz, hem yeterli.

Tolga Yazıcıoğlu
Donanım Yazarı
Sayfanın En Üstüne Git

WrXsTi2005
Üye

Turkey
İleti 18

İletim - 23/01/2004 :  22:38:24  Bilgileri Göster  WrXsTi2005 için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar siz uçmuşşunuz yaw ben burda onboard Sis le nfsu yu oynamaya çalışıorum en kotusunden:p kardeş ama senin yerinde olsam ekran kartını garantili bulabilirsem ati 9500 pro felen alırdım rami biraz yuksek tutardım corsair baba ramler çıkarıyo.yada alıcaksan ekran kartının en babasını al.
Sayfanın En Üstüne Git

tolgaayvali
Seçkin Üye

Turkey
İleti 461

İletim - 24/01/2004 :  11:45:32  Bilgileri Göster  tolgaayvali için bir ICQ İletisi Gönder  tolgaayvali'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  tolgaayvali için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
sistemi al ama ekran kartında problem yaşarsan kartı sat yenisini al

Herkes için herşey için
...saygılarımla...
........HTA.........
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000