ya arkadaşlar dikkat ederseniz daha öncedende böyle bir konu açmıştım ama yine açmak durumundayım daha önceki mejasımı okuyanlar yawaşlık modu oynadığımı ama sonra yeni bilgisayara geçince artık hızlı modda oynadığımı biliyordur. ama genede biraz takılma vardı özellikle kornerlerde.şimdi benbu sorunu düzeltmek için bir siteden hızlı mod için dosya indirdim oyunu oynadım ama çok üzgün bir şeklde niyemi çünkü oyun anormal şekilde hızlı çalışıyorrrrrrr... bir şut atınca 1 saniye bile geçmeden hemen sahayı dolaşıyor.ekran çözünürlüğünü 1024 yaptım ama genede çok hızlı.ne yapmam lazım oyunu silip yeniden kursam olurmu?? teşekkürler...
Yamayı kurdun mu? Biz anca bugün bakabildik oyuna. Oyunu kurduktan sonra yamasını yükledik ve hiçbir yavaşlama yaşamadık. Başka birşey kurmamıza gerek kalmadı kısacası.
oyun zaten bende sorunsuz çalıştı sadece bazı yerlerde hafif takılma oldu bende onu gidereyim derken süpersonik oyun hızı oldu ben nasıl yawaşlatabilirim diye sordum ama sanırım oyunu silip yeniden kuracağım ne kaybederimki???