AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Counter-Strike ve Diğer Half-Life Modları
 Mouse...Keyboard...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 18/01/2004 :  14:26:25  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Slm Arkadaşlar ya benim cs de bazen benim hareketimden sonra hareket ediyo kıl oldum ya.Ya ben mouse yi oynatıyorum cs de sonra oynuyo aynısı kayboard tada oluyo.Hani oyun yawaşlamış dicem ama diğer oyuncular normaller...
Simdiden Teşekkürler...

er_ac
Üye

İleti 264

İletim - 18/01/2004 :  16:02:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sistem özelliklerin ne onları söyle istersen önce
Sayfanın En Üstüne Git

[BLuE]sCoRplOn_tr
Seçkin Üye

Turkey
İleti 213

İletim - 18/01/2004 :  21:11:20  Bilgileri Göster  [BLuE]sCoRplOn_tr için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bilgisayarındaki özellikler birbirlerini desteklemiyorsa bu sorunlar sürekli karşına çıkar. Ama genelde ekran kartından kaynaklanır. Eğer ekran kartın Nvdia Tnt II ise bu sorunu ekran kartını değiştirene kadar yaşarsın. Ram in de düşükse ozaman işler yolundan çıkar..

Oyun bittikten sonra Şah da Pion da aynı kutuya konur!
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 19/01/2004 :  10:11:03  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Söliim buyrun;
1.7 Mhz Celeron işlemci
256 MB ddr ram
Nvdia Geforce 2 MX/MX 400 ekran kartı
Mouse ve keyboard ın markasını bilmiyorum ama 3 yıllık

Size söölediğim şey Max Payne 2 dede olmuştu. Ama cs de ekran çözünürlüğünü azaltınca geçiyodu ama tekrar ediyorum oyun yawaş diil herşey normal hızda sadece benim yaptığım hareketleri bilgisayar geç yapıyo.
Şimdiden tanks...
Sayfanın En Üstüne Git

Rmn
Seçkin Üye

Turkey
İleti 161

İletim - 19/01/2004 :  12:44:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
makinanın kaldırabileceğinden daha fazla bir çözünürlükle oyunu oynarsan bu sorunu yaşarsın. eğer wireless yani kablosuz mouse veya klavyen varsa pillerini kontrol et oda değilse geri götür değiştirsinler arızalıdır. ve ya windowsunda da küçük bir problem olabilir bu işten iyi anlayan birisinden yardım alabilirsin.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000