Slm Arkadaşlar ya benim cs de bazen benim hareketimden sonra hareket ediyo kıl oldum ya.Ya ben mouse yi oynatıyorum cs de sonra oynuyo aynısı kayboard tada oluyo.Hani oyun yawaşlamış dicem ama diğer oyuncular normaller... Simdiden Teşekkürler...
Bilgisayarındaki özellikler birbirlerini desteklemiyorsa bu sorunlar sürekli karşına çıkar. Ama genelde ekran kartından kaynaklanır. Eğer ekran kartın Nvdia Tnt II ise bu sorunu ekran kartını değiştirene kadar yaşarsın. Ram in de düşükse ozaman işler yolundan çıkar..
Oyun bittikten sonra Şah da Pion da aynı kutuya konur!
Söliim buyrun; 1.7 Mhz Celeron işlemci 256 MB ddr ram Nvdia Geforce 2 MX/MX 400 ekran kartı Mouse ve keyboard ın markasını bilmiyorum ama 3 yıllık
Size söölediğim şey Max Payne 2 dede olmuştu. Ama cs de ekran çözünürlüğünü azaltınca geçiyodu ama tekrar ediyorum oyun yawaş diil herşey normal hızda sadece benim yaptığım hareketleri bilgisayar geç yapıyo. Şimdiden tanks...
makinanın kaldırabileceğinden daha fazla bir çözünürlükle oyunu oynarsan bu sorunu yaşarsın. eğer wireless yani kablosuz mouse veya klavyen varsa pillerini kontrol et oda değilse geri götür değiştirsinler arızalıdır. ve ya windowsunda da küçük bir problem olabilir bu işten iyi anlayan birisinden yardım alabilirsin.