Yazar |
Konu  |
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 05/02/2007 : 00:15:38
|
alıntı: tarafından yazılan:
Amorphis, Black Sabbath,Dream Theater, Guns N' Roses, Pink Floyd, Queen, Scorpions, The Eagles
Türklerden; Mavi Sakal, Pentagram, Pilli Bebek,
Yabancı ekleyeceğim: Opeth, Katatonia, Metallica, Anathema, Türklerde ise; Mor ve Ötesi
Ekleyeyim dedim içimde kalmasın  |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 05/02/2007 : 09:35:35
|
devildriver,a perfect circle,atreyu,avenged sevenfold,bullet for my valentine,chiodos,creed,from autumn to ashes,him,ıncubus,muse,my chemical romance,panic at the disco,rob zombie,six feet under,soulfly,taking back sunday. bunları bi dinle derim hoşuna giderse daha bir sürü grup ismi verebilirm. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 05/02/2007 : 09:54:05
|
Türk grup Almora'yı öneririm...
yabancılardan ise Stratovarius adlı bir grup var güzel müzik yapıyorlar... |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
Evil
Üye

Turkey
İleti 348 |
İletim - 05/02/2007 : 11:41:36
|
saolun arkadaşlar bakıyım bunlara bende size önereyim cem köksalı dinleyin adam gitarda çoşturuyo |
 |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 05/02/2007 : 12:17:25
|
alıntı: Evil tarafından yazılan:
saolun arkadaşlar bakıyım bunlara bende size önereyim cem köksalı dinleyin adam gitarda çoşturuyo
Kalbim bomboş şarkısı çok güzel. Özellikle solo şarkıları çok güzel. |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
Konu  |
|
|
|