Bi forumdaki üyelerin küsmeleri eksikti.Bence sen araştırma yapacağına biraz büyü derim ben.
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
Merak etme, yeterince takip ediyorum oyun piyasasını. Şunu söyleyebilirim ki, şu an için Tomb Raider 7'nin çıkacağı konusunda bir bilgi yok. Çıkması muhtemel ama resmi bir açıklama yapılmadı daha. Verdiğin linklerde de konu hakkında bilgiye rastlamadım. Varsa bile oyuncuların kendi aralarında yaptığı, söylentiden ileri gitmeyen muhabbetlerdir.
Düzeltme: Ortaya kesin olmayan bir bilgi sunuyorsun ve bunu kanıtlamanı istedik diye de suçlu biz oluyoruz. Forum yardımlaşma ve bilgi edinme amacıyla açıldı. Konu hakkında da bilgin olduğuna göre (!?) senden bu bilginin kaynağını göstermeni istedim. Forumdan ayrılıp ayrılmama konusunda sana birşey söyleyemem, kendi bileceğin iş.