AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Yarış - Sürüş - Uçuş - Uzay Oyunları
 Need for Speed
 nfs undergraund 2 ?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

Bora_
Üye

Turkey
İleti 131

İletim - 02/02/2007 :  19:38:16  Bilgileri Göster  Bora_'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
nfs yi sewerek oynuyorum ama gıcık kaptığım yerleri var birinci şehri bitiriyorum 2.yide bitiriyorum yarış cıkmıyo sonra neden lütfen yardım edin bende sizingibi devam etmek istiyorum...

header
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 02/02/2007 :  22:45:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
valla kardeşim ben şimdiye kadar oynadım bende böyle şey olmadı belki oyuna ait osyalar silinmiştir olabilir..
Sayfanın En Üstüne Git

Bora_
Üye

Turkey
İleti 131

İletim - 03/02/2007 :  11:02:15  Bilgileri Göster  Bora_'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ama ps2 de oynuyorum
Sayfanın En Üstüne Git

batmanbatu
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 06/02/2007 :  22:21:11  Bilgileri Göster  batmanbatu'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşım banada aynısı oldu.Ama yaptım.Body Shop'ı bulman gerek.Body Shop'da arabanın tamponlarını falan değiştiriyorsun.Orayı bulunca hem yeni şeyler açılıyor hem de yeni yarışlar çıkıyor.

Bir gün yanına geleceğim bir elimde gül,bir elimde silahla.Ya o gülü alıp benimle olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun!!!
Sayfanın En Üstüne Git

DarkLordSauron
Üye

İleti 65

İletim - 22/02/2007 :  15:28:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
World Mapa gir Stage 2 ya gel Orada "Not Completed" yazıyor.Onları oyna
Sayfanın En Üstüne Git

donatello
Üye

Turkey
İleti 195

İletim - 22/02/2007 :  15:39:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
eksık aksesuar takmıs olabılırsın bır goz gezdır bır daha rabanın eksıklerıne..derım

Mal kaybeden, bir şey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok şey kaybetmiştir. Fakat cesaretini kaybeden her şeyini kaybetmistir.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000