AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektirmeyen Online Oyunlar Genel
 alın size mini knight
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

LaStMaN
Üye

Turkey
İleti 179

İletim - 02/02/2007 :  17:02:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
hiç bir şey indirmeyeceksiniz.yine java olması yeterli.

http://www.nowhere-else.org/rpg/index.php?SRC=4
dünyaya geliyorsunuz savaşıyorsunuz.browser deil.

mizahcim
Üye

Turkey
İleti 94

İletim - 03/02/2007 :  08:29:06  Bilgileri Göster  mizahcim'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Türkçesi Yoksa Bşwr
Sayfanın En Üstüne Git

spıder_ozii
Üye

Turkey
İleti 1141

İletim - 04/02/2007 :  14:45:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben bu oyunu sevdimde nasıl level atlayacağız?

Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.
Sayfanın En Üstüne Git

batmanbatu
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 04/02/2007 :  15:36:10  Bilgileri Göster  batmanbatu'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bende sevdim ama yaratıklar nerede?Tek bir adada mahsur mu kaldı ne oldu buna?Hiç yaratık yok.Kasamıyorum adamımı.

Bir gün yanına geleceğim bir elimde gül,bir elimde silahla.Ya o gülü alıp benimle olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun!!!
Sayfanın En Üstüne Git

LaStMaN
Üye

Turkey
İleti 179

İletim - 04/02/2007 :  16:34:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar ilk başta size ufak bir alıştırma yaptırtıyor oyunu öğrenmeniz için.herkes aynı yerde mi başlıyor bilmiyorum ama bende southwest e git diyor.npc lerde burdan şuraya şurdan buraya git diye yolu gösteriyor bize.npc leri dinlersek sonundaa yaratıklarla karşılaşıyoruz ve kasılıyoruz
Sayfanın En Üstüne Git

batmanbatu
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 05/02/2007 :  12:31:29  Bilgileri Göster  batmanbatu'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet.Bende buldum oraları ama ben sağdan girdim ve bir daha hiç geri dönemedim.Keşke aşağı inseydim...

Bir gün yanına geleceğim bir elimde gül,bir elimde silahla.Ya o gülü alıp benimle olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun!!!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000