|
| Yazar |
Konu  |
|
mmmeeedddsss
Üye

Turkey
İleti 46 |
İletim - 02/02/2007 : 09:43:51
|
| oyunun hilesi var mı ???? |
!!! ogame !!!
|
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 02/02/2007 : 10:29:15
|
options'tan konsolu aç ve oyunda konsolu indirdikten sonra developer 1 yaz
god ... Player invulnerability on/off- ölümsüzlük açma/kapama give all ... Player accrues all weapons - bütün silahlar give ammo ... Player accrues all current weapon ammo - bütün mermiler ufo ... Player may swim/fly through game world - uçabilir ve yüzebilirsin düz şekilde noclip ... Player may clip through environment- çevredeki engellerin içinden geçebilirsin(duvar muvar) notarget ... Player is invisible to enemy entities- düşman sizi göremz moscow ... Start on the map Red Army Training- red army training bölümünde başlar demolition ... Start on the map Demolition- demolition bölümünde başlar decoytrenches ... Start on the map The Diversionary Raid- the diversionary raid bölümünde başlar decoytown ... Start on the map Holding The Line- holding the line bölümünde başlar elalamein ... Start on the map El Alamein- el alamein bölümünde başlar eldaba ... Start on the map The End Of The Beginning- the end of the beginning bölümünde başlar tankhunt ... Start on the map Repairing The Wire- repairing the wire bölümünde başlar trainyard ... Start on the map Railroad Station No. 1- railroad station 1bölümünde başlar downtown_assault ... Start on the map Downtown Assault-downtown assault bölümünde başlar cityhall ... Start on the map Stalingrad City Hall- stalingrad city hall bölümünde başlar downtown_sniper ... Start on the map Comrade Sniper- comrade sniper bölümünde başlar libya ... Start on the map Crusader Charge-crusader chargebölümünde başlar 88ridge ... Start on the map 88 Ridge toujane_ride ... Start on the map Armoured Car Escape toujane ... Start on the map Retaking Toujane matmata ... Start on the map Assault On Matmata duhoc_assault ... Start on the map The Battle Of Pointe Du Hoc duhoc_defend ... Start on the map Defending The Pointe silotown ... Start on the map The Silo beltot ... Start on the map Prisoners Of War crossroads ... Start on the map The Crossroads hill400_defend ... Start on the map The Battle For Hill 400- the battle for hill 400 bölümünde başlar hill400_assault ... Start on the map Rangers Lead The Way- rangers lead the way bölümünde başlar bergstein ... Start on the map Bergstein-bergstein bölümünde başlar breakout ... Start on the map The Brigade Box - the brigae box bölümünde başlar newvillers ... Start on the map The Tiger - the tiger bölümünde başlar rhine ... Start on the map The Crossing Point- crossing point bölümünde başlar
tahminim god yazıp dolanman ama bıyır hepsi |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
|
header
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 03/02/2007 : 22:03:07
|
| Tebrikler kardeşim işallah bu şifrelerle oyunu bitirirsin.. |
 |
|
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 04/02/2007 : 00:49:33
|
| işallah değil inşallah bu gibi terimlere dikkat edelim. |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 04/02/2007 : 03:14:03
|
| Bu gibi terimlere değil; her terime ve kelimeye dikkat etmek lazım. İnşallah sözünün ne gibi bir ayrıcalığı var ki? Neyse, konumuz o değil de sen de header'ın arkasında dolaşmayı bırak istersen :) |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 04/02/2007 : 17:36:56
|
| Ya kafaya taktım bunu =). Polemik yaratmak istemiyorum. Çekmeyin kardeşim, çekmeyin =) |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|