AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 fotoğraf çekebileceğim bir program biliyomusun ama
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

sith_lord
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 01/02/2007 :  18:20:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
fotoğraf çekebileceğim bir program biliyomusun ama kenndi pc kameramızla

batmanbatu
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 02/02/2007 :  12:54:26  Bilgileri Göster  batmanbatu'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
BilgisayarımA GİR .orada kameranın sürücüsü var ona gir.Kameranın görüntüledikleri gözüküyor.Yanda fotoğraf çek var.Ona tıkla.

Bir gün yanına geleceğim bir elimde gül,bir elimde silahla.Ya o gülü alıp benimle olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun!!!
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 02/02/2007 :  14:11:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Amcap.
Sayfanın En Üstüne Git

wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308

İletim - 09/02/2007 :  23:28:48  Bilgileri Göster  wise_girl için bir ICQ İletisi Gönder  wise_girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  wise_girl için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Amcapta video çekiliyor.Batmanbatu arkadaşımızın dediği gibi BilgisayarımA GİR .orada kameranın sürücüsü var ona gir.Kameranın görüntüledikleri gözüküyor.Yanda fotoğraf çek var.Ona tıkla...
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 10/02/2007 :  18:33:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bazı web-cam'lerin üzerinde resim almak için bir tuş bulunuyor, ona bastığınınız zaman Amcap ile de resim alabiliriz, benim bildiğim programla da alınıyor şuan elimin altında olmadığı için bakamıyorum, emin değilim. Ayrıca sizin dediğinizi de Alper görmeyecek kadar kör değildir herhalde farklı bir şeyler arıyor sanırım :).
Sayfanın En Üstüne Git

wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308

İletim - 10/02/2007 :  18:36:07  Bilgileri Göster  wise_girl için bir ICQ İletisi Gönder  wise_girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  wise_girl için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Yani arkadaş başka bir program sayesinde pc kamerası ile foto çekmek istiyor galiba tam açıklasa ii olur:)...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.04 Snitz Forums 2000