|
Yazar |
Konu  |
ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666 |
İletim - 05/02/2007 : 11:44:12
|
alıntı: tarafından yazılan:
Öyle bir şey dedim mi? :) Kablo'dan ADSL'e geçenler, Kablo'yu özlediklerini söylüyorlar. Artık hız konusundan mı, daha sorunsuz olmasından mı bilemeyeceğim. Ben, hızım şu an için düşük olsa da (128Kbps), Kablo'dan memnunum.
Benim net'im hiç kopmuyor ancak adsl'den bıktım çok yavaş.Online oyun oynayamıyoruz o dereceye geldi.
inter23 çok şanslı olduğunu söylüyorum benimkisi 1.23'lere kadar indi hatta bi ara 0.23 olmuştu gecenin 2'sinde vallaha türk telekom artık hizmet versin biraz zaten kazıklanıyoruz yabancı ülkelere göre |
Özgürlük! Eşitlik! Adalet! |
 |
|
Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334 |
İletim - 05/02/2007 : 13:49:18
|
Birşey soracağımda ping süreleri kablo nette daha uzun değil mi? |
 |
|
GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391 |
İletim - 05/02/2007 : 16:04:48
|
Benim neredeyse 1 haftadır internetim çok yavaş, yani YouTube'da bir video izlemek istesem, videoyu pause yapıp 5-10 dakika beklesem bile daha yarısına kadar bile yüklenmemiş oluyor. Yani sırf bu değil, bütün herşeyde internetim aşırı yavaş. Bunun neden olduğunu söyleyebilir misiniz? Bir arkadaşım İstanbul'un ana internet kablosunun arızalandığını söylemişti de, doğru mudur? |
If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James. |
 |
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 05/02/2007 : 16:37:55
|
Generalll, bildiğim kadarıyla ping süreleri Kablo'da daha düşük. Online oyunlar için birebir yani.
Telekom'un arıza hakkındaki duyurusu:
"Med-Türk denizaltı F/O kablosu 28 Ocak 2007 tarihinde saat 01.44'de Marmara Denizi'nde arızalanmıştır. Kablo arızasını gidermek üzere C/S CERTAMEN kablo onarım gemisi çağrılmıştır. Arıza mahaline kablo onarım gemisinin 02.02.2007 tarihinde ulaşması ve arızanın 05.02.2007 tarihinde tamamlanması planlanmaktdır.
Yukarıda belirtilen tarihler hava durumu nedeniyle değişebilecek olup kesin tarihler değildir."
Telekom'un duyurusuna göre arızayı bugün "tamamlayacaklar". Ancak ne olur bilmiyorum. Duyuru yapan yetkiliyi de Türkçeye olan hakimiyetinden dolayı kutlamak lazım :) |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|