AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Silkroad Online
 archery mi olim glavie mi?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

|WOLF|
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 01/02/2007 :  12:54:35  Bilgileri Göster  'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben sroda yeni karakter açcam.archery mi olim glavie mi sizce?bide üstümde hangi zırh dursun??

baroTR
Üye

Turkey
İleti 150

İletim - 01/02/2007 :  14:51:04  Bilgileri Göster  baroTR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben yinede cevap veriyim daha iyi bilen arkadaşlar gelinceye kadar,bence glavie ol fire yada light a ver archer olursan boss kesemiyosun kolay kolay

Hold me near, my one friend and guide Carressed by the coldest fears I surrender So Take me away.........
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 01/02/2007 :  15:19:11  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
blade

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

|WOLF|
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 01/02/2007 :  18:34:42  Bilgileri Göster  'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben str ciyim.strciler glavie mi kullanmalı spear mı?
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 01/02/2007 :  19:43:43  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
hala blade :)) phy atağına bak. glavie tercih et. birisi +1, biri düz ise +1spear daha iyidir mesela.

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

akygd
Üye

Turkey
İleti 13

İletim - 01/02/2007 :  19:47:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
en iyisi glavie ve fire
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu