AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 2007 de çıkan online oyunlar
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

@krep
Üye

Turkey
İleti 127

İletim - 29/01/2007 :  15:38:09  Bilgileri Göster  @krep'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Selam arkadaşlar 2007 de çıkan yeni online oyunlar warsa burda benimle paylaşabilirsiniz...

GELDİ ÖLÜMLÜ YALAN ĞİTTİ ÖLÜMSÜZ GERÇEK!! SİZ HAYAT SÜREN LEŞLER SİZİ KİM DİRİLTECEK..

Necip Fazıl Kısakürek

header
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 02/02/2007 :  18:56:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
tabiki paylaşırım kardeşim söylüyeyim örnek:warcraft,cıkacak oyunlardan yüzüklerin efendisi onlıne olacak hem cok sevdigim oyun harika süper
Sayfanın En Üstüne Git

@krep
Üye

Turkey
İleti 127

İletim - 04/02/2007 :  14:40:44  Bilgileri Göster  @krep'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
header tarafından yazılan:

tabiki paylaşırım kardeşim söylüyeyim örnek:warcraft,cıkacak oyunlardan yüzüklerin efendisi onlıne olacak hem cok sevdigim oyun harika süper

saolasın fakat benim aradıgım oyunlar knight online,silkroad tarzı oyunlar:!!!!!

GELDİ ÖLÜMLÜ YALAN ĞİTTİ ÖLÜMSÜZ GERÇEK!! SİZ HAYAT SÜREN LEŞLER SİZİ KİM DİRİLTECEK..

Necip Fazıl Kısakürek
Sayfanın En Üstüne Git

karar672
Üye

Turkey
İleti 47

İletim - 04/02/2007 :  14:52:41  Bilgileri Göster  karar672 için bir AOL İletisi Gönder  karar672 için bir ICQ İletisi Gönder  karar672'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  karar672 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
o zaman sana istanbul kıyamet vaktini öneririm knight i silkroad ve diğer online oyunalar dahada güzel her yanı türkçe kişiler tanımlar hepsi türkçe ve oyunu şuan sadece türkler oynuyor çok zevkli oluyor oynamak
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000