Bu arada TVlerde çıkan GSM reklamlarında alttan geçen yazılara da dikkat etmekte fayda var. Turkcell reklamında, fiyatları istedikleri zaman ve "bildirmeden" değiştirebileceklerini söylüyorlar. Uyanık olmak lazım yani.
Onlar da karınca duası gibi olurlar ve at koşturur gibi geçerler... Nedense artık?..
Yazıyı çok küçük yazıyorlar ki tenezzül edip okumayalım diye. İlerde bir münakaşa olduğu zaman bu yazıyı da müşterinin suratına vuruyorlar ki "bak biz haklıyız uyarıyoruz, sen haksızsın" diye. Bir de yazılar hızlı hızlı geçiyor. Sanki yazı değil de reklama LED efekti veriyorlar.
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Turkcell'in yeni genel müdürü Süreyya Ciliv ile yapılan bir röportajda, Süreyya Ciliv; diğer GSM operatörlerinin reklamlarında bahsi geçen rakamların yanıltıcı olduğunu, alttan geçen yazıların gerçek tarifeyi belirttiğini söylemişti. Ancak kendi firması da pek farklı değil görüldüğü üzere. Demek ki rakiplere saldırmakla olmuyor bu işler, insan önce kendine bakmalı.
yaw türkiyede 30 milyon küsür insan turkcell kulllanıcısı adamlar biraz< da buna güveniyolar ve nerdeyse herkes turkcell kullanmaya muhtaç çünkü her yerde çeken tek hat turkcell... adamlar işini biliyo valla... gözün çıksın emi turkcell:)