AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 Turkcell
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

The_RecruiT
Üye

Turkey
İleti 1433

İletim - 29/01/2007 :  15:59:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
HighVoltage tarafından yazılan:

Ben avea'yı tavsiye etmiyorum.Çoğu yerde doğru dürüst çekmediği gibi faturalı hattında oldukça ağır vergileri var.Şu an bir tanesini elime alıp ağır vergi oranlarını ve sabit vergi bilgilerini yazmak isterdim ama bizimkiler anında yok ettikleri için yazamıyorum.Belki bulabilirsem yazarım.

Eğer cüzdanınız boşalıncaya kadar sömürülmek ve konuşmak için camlardan, balkonlardan sarkarak helak olmak istemiyorsanız asla faturalısını tercih etmeyin derim.O tarifeler, kampanyalar falan hepsi hikaye.Kontörlüsü hakkında bilgim yok, ona bir şey diyemiyorum artık.

Yapılacak tek şey bağımlısı haline geldiğimiz bu aleti mümkün olduğunca az ve gerekli kullanmak.Ne yapalım, iletişim bile adil değil bu ülkede.

Ama en azından AVEA'nın sabit ücreti olarak 10ytlsi yok
Sayfanın En Üstüne Git

baroTR
Üye

Turkey
İleti 150

İletim - 29/01/2007 :  15:59:36  Bilgileri Göster  baroTR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Gerçekten ya avea ya geçmediğime bin pişmanım.Fuarda 5 ytl ye hat satıyolardı.Türkcell hergün saçma sapan mesajlar yoluuyo hiç birindende yararlanamıyoruz

Hold me near, my one friend and guide Carressed by the coldest fears I surrender So Take me away.........
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 29/01/2007 :  20:00:59  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
CrAzY_IVAN tarafından yazılan:

Adam gerçekten güzel inceleyip, yazmış birşeyler. Adamlar ellerindeki tekeli sonuna kadar sömürerek kullanıyorlar ve yakındır ben bu hattı değiştireceğim. Memlekette yabancı sermaye olmayan kuruluş kalmadı en çok ona sinir oluyorum. Turkcell'in yarısı yabancı bir kuruma gitti, Telsim deseniz Vodafone, Avea var bir tek sanırım, son çare olarak Avea hat alacağım. AVEA kullananlar memnun mu hatlarından? Ne gibi tarifeleri var?

Valla şimdiye kadar araştırdığım kadarıyla en uygun avea olarak gözüküyor. Ancak benim çevremde avea kullanan neredeyse hiç kimse yok. O yüzden daha uygun bir ortam oluşana kadar şimdilik turkcell ve telsim le idare edicem.

Yalnız Avea'nın çok ciddi bir çekmeme sorunu var. Pendik'te çarşının içinde olan bir dükkanda dahi çekmediği oluyor. Bence Avea şu kapsama alanı olayını iyice geliştirmesi lazım.

Konuşma kalitesi bakımından turkcell gerçekten çok iyi ancak ne uygun bir kampanyası var ne de tarifesi. Üstüne üstlük vatandaşı resmen soyuyor...

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

baby_face
Üye

Turkey
İleti 19

İletim - 29/01/2007 :  20:08:57  Bilgileri Göster  baby_face için bir ICQ İletisi Gönder  baby_face'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
sene içinde yaptığı zamlar hariç bi de her ay bi 20 kontörümü alıyo.. niyeyse bu hep gece oluyo..misal gece bakıyorum yatmadan önce20 tane knt var sabah kalktığımda 7 tane oluyo tabi aldığı kontörler zaman zaman değişiyo bazen çok bazen az alıyo ama her ay mutlaka alıyo.. bi bilginiz varsa söleyin bu arada hiçbi kampanyaya üye deilim kontör almasını gerektiricek...
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 29/01/2007 :  21:13:14  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
avea'nın tarifeler bu aralar iyi. özellikle öğretmen, polis, çalışan vs. vs. gibi herkese yönelik tarifeler var. ben öğretmen hattı kullanıyorum birçok kişiyle bedava msj, konuşma... ama sabit ücretler aşırı abartı. öğretmen hatlılarla ücretli konuşsam o kadar ödemem. ben de hattı değiştireceğim

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000