AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 GunZ Online
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 44

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 19/07/2007 :  00:05:20  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
1- Ap yenmez armor point gibin bir şeydir kısacana zırh deriz :p
2- Stat mtat yoktur. 10 levelde bir yüzük gelir onla hp felan artırırsın.Herkez eşit burda levelle sadece item gelir :) oyundaysan bi ziyaret edeyim =P

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 19/07/2007 :  00:35:38  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya ben bir kurşun bile kaçırmadan herifi yere indirip tarıyorum adam ayağı kalkınca ölüyor o beni indirince birkaç kurşunda ölüyorum.Bilmediğim bir şey mi var bu silahlarla ilgili?
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 19/07/2007 :  01:36:49  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Kafaya sık :) msni al forumdan. yarın sabah biraz öğretebilirim.

Onun seni indirmemesi için havadayken space e bas.

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

numlock1990
Üye

Turkey
İleti 244

İletim - 25/07/2007 :  12:17:22  Bilgileri Göster  numlock1990 için bir ICQ İletisi Gönder  numlock1990'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  numlock1990 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
İyi paylaşım tbrkler

(¯`·._.·[R|ZA HÂN ¥lLMAz]·._.·´¯)®©™
Sayfanın En Üstüne Git

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 28/07/2007 :  00:45:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Fıratcım bu arada ben level 5 imde şu videodaki lordlar gibi nasıl giyincez şapka filan :), yani store a baktım sadece apsi fazla giysilerin hepsi aynı tip gözüküyor?? Silahlarda öle aynı tip gözüküyor :)

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 44 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000