AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 GunZ Online
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 44

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 31/01/2007 :  17:48:23  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
vallahi gunzun sorunu o. server bazen çöküyor ve 0 bayt ile indiriyorsun. kilobayta çıktığında hız sevinçten havalara uçuyordum :D şincik ben size torrentli halini de yollarım ama o da torrent yapıyor. cd'ye koydum komple arkadaşa getirdim , onda da torrentledi. kapat, prog ekle/kaldırdan sil. tekrar kur setuptan. eğer torrentte kapattıysan bi daha yapsa da açılmaz

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 01/02/2007 :  11:50:54  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Master'ın seni bekliyor. tekrar force eğitiminden geçti ve dark side'ı yok edecek!

Nİhahaha!

O BİR KUŞŞ!! O BİR UÇAK!! BU SÜPERMEEEEENN!! YOK LA O DA DEEL BU KADAR HIZLI BF YAPAAN Arw3N07

http://rapidshare.com/files/14402642/Replay.rar.html

2 adet video. fırından yeni çıktı:)

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802

İletim - 01/02/2007 :  21:10:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Şeytan diyo uy şeytana kas şu kızı, bf öğret, kır masterini ama neyse lv 20 olmak üzereyim belki bi ara öğretirim fıratcığım ;)

bLa bLa...
DeatH_SoldieR (M.Ö) || -eL Niño- (M.S)

Tüm umudunuzu kaybetmek özgürlüktür..
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 01/02/2007 :  21:18:30  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
gel free servera ^^ bf öğret ha? gel canım gel dersler devam edecek. eski hızını geçmediysen-ki eski hızın dediğim zamandan beri msn'e bakmıyorsun- ezerim.

Deniz, kum, güneş <3

Sayfanın En Üstüne Git

Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475

İletim - 14/03/2007 :  20:52:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Güzel oyuna benziyor indiriyorum bakalım.

Hoca_Gaffur reloaded.

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 44 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000