AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 GunZ Online
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 44

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 01/12/2007 :  10:45:36  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
banane ben oynarım çeker giderim:D ben bu gunz dan hiçbirşey anlıyamıyorum

Her zaman Güler Yüzlü olun :)

Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 01/12/2007 :  12:19:54  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ya takılın kafanıza göre işte sonuçta bir oyun sadece..
Sayfanın En Üstüne Git

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 01/12/2007 :  14:13:24  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar ben bir dergi almıştım ordan buldum bu gunz u ama yüklemedim internetten indirdim öğle yükledim ama derginin verdiği gunzda start biraz değişikti onu aradım internette ama bulamadım heralde yeni sürüm deriginin verdiği heralde mod falan var üstünde internetten nasıl bakarım şapkayı öğrendik ama o güzeldi görünümü bulabilirsem resmini gösteririm

Sayfanın En Üstüne Git

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 01/12/2007 :  14:53:31  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bunun gibi http://gunz.gamelord.ru/files/image/gl003.jpg ve gunz 2 ye ayrılmış hiç bilmiyordum (LG)(ijji)acaba hangisini kullanıyorum:D

Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 01/12/2007 :  19:34:35  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ikisini de kullanmıyorsun.Sen ijji nin trial versiyonunu kullanıyorsun.Yani orada ustalaşan veya bağımlısı olanlar parayı verip düzgün olan versiyonunu oynuyor.

Lg gunz(benim oynadığım) para vermeden düzgün olan server:)ayrıca lagger da yok denecek kadar az ancak sürekli hackleniyor,hacker lara rastlanıyor,birisi sana gıcık kaptığında kick vote başlattığında direk atılıyorsun ve servera zırt pırt lag giriyor:S Ama herkesin çok usta olması çok hoş tabii:).Yine de ben sana trial server da devam etmeni öneririm çünkü lg de seni ham yaparlar:D önce orada iyice bi usta ol sonra lg de kendini göster sonra para verebilirsen ijji ye geçersin.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 44 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000