AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 Yeni Türk Online Oyun İSTANBUL KIYAMET VAKTİ
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

mizahcim
Üye

Turkey
İleti 94

İletim - 08/02/2007 :  15:47:26  Bilgileri Göster  mizahcim'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
LWL 25 TE SINIR VAR EN FAZLA 25 OLABİLİYORSUN BENİM LWL 18 :D Bİ GM İLE TANIŞTIM :)))
Sayfanın En Üstüne Git

mizahcim
Üye

Turkey
İleti 94

İletim - 08/02/2007 :  15:49:07  Bilgileri Göster  mizahcim'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Off Bune Yaff Yönetici Hergün Giriyo Güncellenecek Diye Oyunu Kapatıyo 1 Saat Bazen 7-8 Dk Giremiyoz........
Sayfanın En Üstüne Git

karar672
Üye

Turkey
İleti 47

İletim - 08/02/2007 :  17:50:37  Bilgileri Göster  karar672 için bir AOL İletisi Gönder  karar672 için bir ICQ İletisi Gönder  karar672'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  karar672 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Benim oyundaki adım KaRaPeNcE idi ama yöneticiler herşeyi resetlemiş nese dedik devam edelim nese herşeyi yerleştirdik baktım ki 17 lvl adam beni yeniyo ben daha dün 21 lvl meydan okuyordum benim lvl 16 ama çok güçlüydüm ama bi baktım saldırı gücüm düşmüş sebeb diyorum yönetici konuşmuyor ne zaman düzelcek 25 lvl snırı ne zaman kalkıcak diyoruz pat diyo yönetici oyundan çıkıyor oyun çok güzel yöneticilerde sadece hayvanların özellikleri ile oynasa daha iyi olacak bi daha oyuna girdiğimde böle olursa bırakırım bu güzel sitemizde online oyun kaynıyo seç beğen al :D:D:D:D
Sayfanın En Üstüne Git

spıder_ozii
Üye

Turkey
İleti 1141

İletim - 09/02/2007 :  10:44:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben oynaya tıklıyorum aşşağıda açlıyor istan bul kıyamet vakti ana sayfa çıkıyor tıklıyorum girmiyorum yardım tamam oldu bu sferde görüntü hiiç net değil kaç ekran kartı istiyor bu oyun

Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.
Sayfanın En Üstüne Git

akygd
Üye

Turkey
İleti 13

İletim - 11/02/2007 :  21:55:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
hiç istediğin yere gitmiyo adam :D
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu