|
Yazar |
Konu  |
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 12/02/2007 : 20:12:30
|
alıntı: fatih52 tarafından yazılan:
SPRITE SLAM DUNK
Gerald Green, Boston Dwight Howard, Orlando Nate Robinson, New York Tyrus Thomas, Chicago
G.G. favorimdir. http://www.youtube.com/watch?v=ptIOwGkapvs
İsmini ilk defa duydum :),videosunu izledim adam harika bir şey, tek diyeceğim bu... =) |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
sunderfol
Üyeliği Kilitli
Borneo
İleti 0 |
İletim - 12/02/2007 : 20:17:46
|
evet guzel adam |
 |
|
t.j.
Üye

Turkey
İleti 563 |
İletim - 14/02/2007 : 18:14:38
|
Yetenek Yarışması: Dwyane Wade
Smaç Yarışması: Gerald Green
favorilerim bunlar.
Edit: Steve Nash ve Allen Iverson sakat oldukları için Mehmet Okur ve Ray Allen All-Star olarak seçildi. |
 |
|
Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905 |
İletim - 14/02/2007 : 19:35:12
|
Nash All-Star dan çekilmiş,yerine chris paul katılıyormus..Favorim Kobe olarak değişti..
Doğu Karması:
Oyuncu, All-Star Sayısı
F - LeBron James, 3 F - Chris Bosh, 2 P - Shaquille O'Neal, 14 G - Dwyane Wade, 3 G - Gilbert Arenas, 3 -------------------------- Y - Dwight Howard, 1 Y - Chauncey Billups, 2 Y - Richard Hamilton, 2 Y - Jermaine O'Neal, 5 Y - Caron Butler, 1 Y - Vince Carter, 8 Y - Jason Kidd, 8
Batı Karması:
Oyuncu, All-Star Sayısı
F - Kevin Garnett, 10 F - Tim Duncan, 9 P - Yao Ming, 5 G - Kobe Bryant, 9 G - Tracy McGrady, 7 ---------------------------- Y - Allen Iverson, 8 Y - Steve Nash, 5 Y - Dirk Nowitzki, 6 Y - Amare Stoudemire, 2 Y - Tony Parker, 2 Y - Carlos Boozer, 1 Y - Shawn Marion, 4
Steve Nash'in omzundaki ağrılar ve Iverson'ın sağ bileğindeki burkulma nedeniyle iki kişilik kontejyanın açıldığı Allstar Batı kadrosundaki boşluğu Mehmet Okur ve Ray Allen dolduruyor.
Hayırlı oLsun..=)
Parker da seçilmiş,gurur duydum  |
 |
|
-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802 |
|
Konu  |
|
|