AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Sims
 the sims te hayvanlar ve meslekler
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Artist
Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 27/03/2007 :  22:08:28  Bilgileri Göster  Artist'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ek paketleri sırasıyla yazıyorum
- Univercity: Gençler evden ayrılıp yurt ya da kendilerine tuttukları evde yaşayıp üniversiteye gidiyorlar, ara sınavlarla sınıf atlıyorlar.
-Nightlife: Simler ister araba satın alıp, ister taksi çağırarak gece hayatına başlıyorlar.
-Open For Buisness: Simler community arsa satın alıp iş kuruyorlar.
-Pets: Simlerimiz köpek, kedi, papağan vb. besleyebiliyorlar.
-Seasons(yeni çıktı daha bende oynamadım): Simler 4 Mevsimi yaşıyorlar. Yazın güneş yanıkları gibi özellikleride oyunu daha gerçekçi yapıyor. (Daha ne kadar gerçekci olucaksa)

Msn Türkçesi
Yaşasın Türkçe!!!

Sayfanın En Üstüne Git

aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223

İletim - 28/03/2007 :  01:26:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Koçum benim, ne güzel anlattın..
O zaman ben de expantion packlerden bahsedeyim. Genelde tek cd olup oyuna yeni eşya kazandırmak amaçlı üretilirler. Versiyonlarla bir alakaları olmadığı gibi, The Sims 2'de pek bi işe yaramazlar. Büyük umutlarla alanların çok büyük hayal kırıklığı yaşadığı Family Fun Stuff'ta 2 farklı çocuk odası takımı bulunur.(Allah'tan bir sürü renk seçeneği war) Bunun yanında Glamour Stuff, isminden de anlayacağınınz gibi lüx hayat için yapılmış. Yemek, yatak odası takımı ve oturma gruplarının yanısıra dekoratif objeler de göze çarpanlardan. Kıyafetler de cabası...
Bir de Celebration Stuff var ki o da 3 Nisan gibi çıkacak. bunu da arka bahçede barbekü sevenlere yapmışlar, doğum günü partileri, evlilik kutlamaları için bire bir...

Out on the road there are fireflies circling.
Deep in the woods, where the lost souls hide.
Over the hill, there are men returning.
Trying to find, some peace of mind.

Sleep my child...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000