AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 Kaplumbağam yem yemiyor
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

King_1984
Üye

Turkey
İleti 181

İletim - 22/01/2007 :  18:43:45  Bilgileri Göster  King_1984'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
torres17, aldık bi kere sokağamı atayım hayvancağızı?

by ozoney, haklı olabilirsin, belki de sevgili istiyo hayvan.Benimde aklıma gelmişti zaten.Alıcam bitane daha karşı cinsiyetten.Senin dediğin gibi birde plastik taş koyucam kabına.Ama şu aspirin kunusunda sana katılmıyorum.Belki de aspirin verdiniz diye öldü hayvan?

Bu arada galiba yedi Kapluşum yemini(adı Kapluş ta...).Bugün sabah 2 yem atmıştım suyuna, biri bütün duruyo, öbürü de yarım duruyo.
Sayfanın En Üstüne Git

The_RecruiT
Üye

Turkey
İleti 1433

İletim - 22/01/2007 :  22:20:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Benim de bir köpeğim wardı adı ''REX'' idi araba çarptı obenim herşeyimdi hayatımda en çok sewdiğim hayvandı bağlamıştık akşamları salıyolardı güwenlikçiler sabah saldılar we araba çarptı jiip çarpmış yoksa ölmezdi çok iri bi haywandı Alman kurdu (alman kurdu zaten iri bu bide azmanıydı) çok üzülüyoum
Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 23/01/2007 :  00:18:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
King_1984 tarafından yazılan:

torres17, aldık bi kere sokağamı atayım hayvancağızı?

by ozoney, ama şu aspirin kunusunda sana katılmıyorum.Belki de aspirin verdiniz diye öldü hayvan?

Zaten benim yanımda yapmadılar.Ben evde yokken yapmışlar.Eve bi geldim hayvan üstüme atlıyacak gibiydi anneme sordum böle böle dediler.Ama ben zaten olabilir mi bundan acaba diye yazdım oaraya.Asprinden olacağını sanmıyorum.Bu arada hayvanlar dişi erkek olunca erkek dişinin üstüne cıkıyo onada dikkat etmek lazım.Bu seferde dişi olan gider valla

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git

_klan_
Üye

Turkey
İleti 131

İletim - 01/02/2007 :  17:28:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
CRAYZZY tarafından yazılan:

1-Sevgili istiyor.
2-Çifleşme zamını gelmiştir.
3-Hastadır.
4-Yem bozuktur.
5-Metin ol.Her kaplumbağa bir gün ölür.

Evet açık 5 madde

®JİNAL
•»»»»»»We$TCoa$T««««««•
Sayfanın En Üstüne Git

-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802

İletim - 01/02/2007 :  21:00:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Benimde vardı bi tane rahmetli oda bi ara yememeye başladı yemini, sonra bi ara yer gibi oldu zaten o ara yiyecek yerlerini kullanamaz olmuştu :(

Benimki sadece yosun yiyodu (kuzeniminki ciğer bile yiyo :S) bi kez böcük gibi olandan veriyim dedim yemedi, yemin türünden olabilir

bLa bLa...
DeatH_SoldieR (M.Ö) || -eL Niño- (M.S)

Tüm umudunuzu kaybetmek özgürlüktür..
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000