Bir sorunum var arkadaşlar: Bir mod yüklüyorum maın.scm çıkıyor data ya giriyorum gtanın dosyasından orda scripte atıyorum tamam çalışıyor ama ben 2 tane modla oynamak istiyorum aynı dosyaya atıyorum ismini değiştirerek aynı olunca kabul etmiyor diye ismini maın.scm2 yapıyorum oyuna giriyorum sadece 1 tanesi çalışıyor.Sorum 2tane modu birden çalıştırabilirmiyim?
Edit:18 kişi okumuş biriniz bi cevap yazabilirmisiniz
Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.
main2.scm yapman daha sağlıklı olur =) scm2 diye bir dosya türü mü yapacaksın?
okuyan kişilerin bilmesi gibi bir zorunluluk yok ve ben de bilmiyorum. sadece main.scm2 yaparsan yanlış olacağını söylüyorum gta'ya mod yüklemedim bana yetiyor oyun
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
main2.scm yapman daha sağlıklı olur =) scm2 diye bir dosya türü mü yapacaksın?
okuyan kişilerin bilmesi gibi bir zorunluluk yok ve ben de bilmiyorum. sadece main.scm2 yaparsan yanlış olacağını söylüyorum gta'ya mod yüklemedim bana yetiyor oyun
Teşşekürler deneyeceğim.
Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.