AION - Tıkla oyna


Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

 Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 Gta San Andreas Los Santos Görevleri
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

Berk77
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 12/01/2007 :  23:22:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Görev Adi: ''Big Smoke''

Bu ilk görev olma bakiminda zor bir görev, çünkü hiç bir korunma sekli yok. Bisikletlerle kaçin. Sweet'i kaybetme o ayrildigi zaman, Ryder' i takip edin. Sakin pesinden ayrilmayin. Bu sekilde mahalleye gidiyorsunuz ve görev bitiyor.

Görev Adi: ''Ryder''

Ryder ile birlikte ilk önce tras olmaya gidin. Ucuz tras olun. Paraniz bosa gitmesin. Sonra berberin karsisindaki pizzaciya gidin. Pizzacida Ates altinda olacaksiniz, bundan sonra kaçmaya baslayin ve Grove Street' e dönün.

Görev Adi: ''Tagging Up Turf''

Burada sizden spr eyle gösterilen yerleri boyamaniz istenecek. Size ne diyorlarsa yapin hepsi bittikten sonra Sweet ile birlikte Grove dönün.

Görev Adi: ''Cleaning the Hood''

Ryder' i alin ve haritada gösterilen yere götürün. Ordan uyusturucu saticisini bulun ve bir güzel dövün. Sonrada bir eve gidiyorsunuz, oradaki çete elemanlarini öldürün ve Ryder' i alarak mahalleye dönün.

Görev Adi: ''Drive Thru''

Burada ekip arkadaslarinla yemek yemege gideceksiniz. Yiyeceklerinizi aldiktan sonra karsi çetenin arabasini göreceksiniz. Siz sadece arabayi sürün digerleri onlari öldürecek hepsini öldürün. Sonra da bütün üyeleri evlerine birakin.

Görev Adi: ''Nines and AKs''

Burada Ryder ile birlikte Emmet' e gidin ve silah alistirmasi yapin. Hepsini yaptiktan sona eve dönün.

Görev Adi: ''Drive-By''

Bu görevde sadece dolasiyorsunuz. Arkadaslarini alincaya kadar Balla öldürmelerini saglayin. Daha sonra Pay-and-Spray 'e gidin.

Görev Adi: ''Sweet's Girl''

Burada Sweet' i kiz arkadasiyla birlikte bir yerde kistiriyorlar. Senin görevin onlari kurtarmak, oradaki herkesi öldürdükten sonre Sweet ve kiz arkadasini mahalleye götürün.

Görev Adi: ''Cesar Vialpando''

Bu görevde sizden bir araba alip modifiye yapmaniz için görevlendiriyorlar. Siz arabayi modifiye ediyorsunuz ve ondan sonar Lowriding yarisina katilcaksiniz. Burada yarisi kazanmalisin. Bu görevde olan sey hareketleri yapmak için dogru zamani yakalamaktir. Bunun için hareket ibresi geldigi zaman tam ortada basin ki en yüksek puani siz alasiniz. Bu yarisi kazandiktan sonra Cesar senden yaris yapmani isticek ve sende o yarisa girip birinci olacaksin. Görev bittikten sonra mahalleye dön.

Görevin Adi: ''Home Invasion''

Bu görevde hirsizlik yapacaksiniz. Ryder ile birlikte kamyonu alip soygun yapcaginiz yere gitceksiniz. Belli bir süreniz var ondan önce yapmalisinz. Evden Ryder kutular çalmanizi isticek. Içerde sessiz yürümelisiniz. Eger yürümezseniz adam uyanir ve görev biter. 3 kutu almaniz görevi bitirmek için yeterli olacaktir. Kutulari yükledikten sonra bir depoya götürceksiniz ondan sonra eve dönün.

Görevin Adi: ''Just Business''

Burada Smoke ile çok zor bir bölüme gideceksiniz. Atesin ortasinda kaliyorsunuz. Ne varsa öldürün ve çok dikkat edin. Smoke'la motorla binadan kaçin arkanizdan gelenleri hiç acimadan öldürün ve de Smoke'u koruyun. Karsiniza bin bir türlü zorluklar çikacak onlari asmaya bakin. Bütün hersey bittikten sonra Grove Street yakinlarinda seni smoke birakacak ve bu zorlu görevi geçeceksin.

Görevin Adi: ''Catalyst''

Ryder'in kamyonuna atlatin ve Ballas ve Vargolari öldürün. Trene binin ve kamyona 10 tane kutu atin Ryder onlari tutacaktir. Bittikten sonra Ryder ile birlikte mahalleye dönün.

Görevin Adi: ''Robbing Uncle Samü''

Bu görevde askeri bir üsse gideceksiniz, çok iyi korundugu için duvardan geçin ve kapi açma makanizmasini patlatin ki Ryder içeri girebilirisin. Burdaki askerleri öldürdükten sonra kamyona 4 tane kotu yerlestirceksinz. Ama Ryder'a dikkat edin onu koruyun. Isiniz bittikten sonra Emmet'e gidin.

Görevin Adi: ''OG Loc''

Hapisaneden Jeffrey'i çikartin ve Freddy'nin evine götürün. Freedy motorla kaçacak sizde OG Loc ile onu motorla takip edin. Freddy en sonunda inecek ve onu ve çetesini öldürün. Sonra jeffrey'i Burger Shot'a götürün.

Görevin Adi: ''Running Dog''

Bu bölümde sadece haritada gösterilen yere gidin ve öldürün. Sonrada geri dönün.

Görevin Adi: ''Wrong Side of the Tracks''

Zor bir bölüm. Big Smoke ile birlikte Unity Station'a gidin. Burada vagonlarin üstüne adamlari göreceksiniz. bunlari motorla takip edin. Siz motoru kullancaksiniz. Smoke ise vagonun üstündekileri temizleyecek. Burda önemli olan trenle ayni hizda gitmek ama karsidan gelen trenlere dikkat edin. Trenle ayni hizi koruyunca Smoke zaten adamlari vuracaktir. Adamlari belli bir bölüm var oraya kadar vurmak zorundasiniz. Vuramazsaniz en bastan oynarsiniz görevi. Görev bittikten sonra Smoke'u evine götürün.

Görevin Adi: ''Life's a Beach''

Buradan görev almak için 20:00 ile 06:00 arasinda gitmelisiniz. OG Loc bir parti verecek ve sizden bir araci çalmanizi isteyecek. Araçi almak için haritada gösterilen plaja gidin ve oradaki DJ arabasini göreceksiniz, DJ kiz sana sorular soracak sende olumlu cevaplar vereceksin ve sonra DJ senden dans etmeni isteyecek sende müzikle baslayacaksin. 4000 üzerinde bir skor almalisiniz. Yapacaginiz is çok kolay Yuvarlagin içine girince tusa basacaksini artik hangi tusa ayarladiysan. Sonrada arabayi kaçircaksin ve haritada gösterilen yere ve görev bitecek.

Görevin Adi: ''Madd Dogg's Rhymes''

Bu görevde önemli olan sesizlik, gidecegin binada OG sende bir Rhymes çalmani isteyecek. Sende sadece biçak olacak ve yavas yavas öldüreceksin adamlari, sonrada Rhymes alip öldüre öldüre oradan çikacaksin.

Görevin Adi: ''Management Issues''

Bu görev ise sizden bir menejer öldürmeniz istenecek. Bunun için ilk olarak koruma araçlarinda birini çalacaksin haritada sana yerini gösterecek. Ama arabayi aliren dikkat edin hiç bir hasar olmayacak. Sonra sanki korumaymissiniz gibi diger araçlarin park ettigi gibi araçi park et. Sonra öldürecegin menejer senin arabana binecek. Onu kaçirin ve rihtima götürün, rihtimda iskeleye sürün ve hiç kiz kesmeden okyanusa dogru tabi araç okyanusa düsmeden atlamiz gerektigini söylememe gerek yok. Burger Shot'a geri dönün.

Görevin Adi: ''House Party''

Bu görevi yapman için senden saç trasi olman istenecek ve sende berbere gidip tras olacaksin. Sonra OG Log seni arayacak ve Grove Street'teki partiye davet edecek. Sonra Balla'lar partiyi basinca SMG'niz çikarin ve gördügünüz bütün Balla'lari öldürün. Her taraftan gelecekler ara sokaklar, köprünün üstü her tarafa bakmalisiniz ve sadece öldürün. . Kisaca hareket eden yesil olmayan seyleri öldürün..

Görevin Adi: ''Burning Desires''

Memur Tenpenny sizden bir evi kundaklamanizi isteyecek. Molotoflari pencerelerden atin sonra eve girin. Eve girince mutfaktaki yangin söndürücü tüpünü alin çünkü kizi alevlerin arasindan kurtaracaksiniz. Kiz yukarda bir yerlerde onu bulun ve kurtarin. Disari çiknca kiz'i evine götür. Iste bir kiz arkadasin oldu. Randevulariniza geç kalmayin

Görevin Adi: ''Gray Imports''

Tenpenny size Ruslar ve Balla'larin kapisacagini söyleyecek. Haritada gösterilen yere gidin ve herkesi öldürün. Aradigimiz adam kaçacak arabayla, sende bir motorsiklet alarak onu takip et ve öldürün..

Görevin Adi: ''Doberman''

Çete savaslarina baslyoruz. Haritada gösterilen Glan Park'a gidin ve 3 kisiden fazla gezen Balla'lari öldürün ve çete savasi baslar. Bunlarin sayisi artacak bazen onlar sizi bulacak bazende siz onlari. Hepsini öldürün..

Görevin Adi: ''Los Sepulcos''

Kardesin Sweet Balla'lardan intikam almak istiyor. Kendine hedef olarakta Kane'yi seçmis. Cenaze törenine gidin ve herkesi öldürün. Sonuda Sweet ile birlikte Grove Street'e dönün.

Görevin Adi: ''Reuniting the Families''

Bu görevin verilmesi için öncelikle su görevlerin tamamlanmis olmasi gerekir;

Sweet's Los Sepulcos, Ryder's Robbing Uncle Sam, Cesar's High Stakes, Lowrider, OG Loc's House Party, Big Smoke's Just Business, Tenpenny's Gray Imports.

Bunlari bitirdiyseniz ilk önce ekibinizle bulusma noktasina götürün. Oraya gelince SWAT sizleri ziyarete gelecek onun için bütün SWAT'lari öldürün. Hepsini öldürün ve içeri girin. Sweet'in size ihtiyci var. Sweet'e ulasincaya kadar içerdeki bütün SWAT elemanlarini öldürün. Sweet'e ulasinca çatiya çikin orada bir SWAT helikopteri gelecek onu düsürün. Bundan sonra Sweet'i izleyin. Asagida Ryder ve Smoke sizleri bekleyecek. Kaçacaksiniz aracinizi SWAT'lardan ve polislerden korunyun. Mümkün olunca taramaliyla ates edin ve mahalleye ulasinca filmi seyredin ve görev biter.

Görevin Adi: ''Green Sabre''

Bu görev Los Santos'taki son görevinizdir. Balla'lar Sweet'e tuzak hazirliyor onu öldürmek istiyorlar. Cesar sizi arayacak ve hiçde güzel olmayan görüntüler göreceksiniz. Adamlariniz sizi satiyor. Sonra haritada gösterilen yere mümkün oldugunca hizli gidin çünkü kardesini kurtarman gerekli oraya ulasinca bütün Balla'lari temizleyin. En sonuda polisler sizleri yakalayacak ve Tempenny'nin aracini ardinda kendinizi baygin ve bagli sekilde bulacaksiniz.Ve San Firero'nun ilk görevine geçeceksiniz.

kobebryant
Seçkin Üye



Turkey
İleti 1597

İletim - 19/01/2007 :  21:49:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
"ne ayak"
Sayfanın En Üstüne Git

Berk77
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 26/01/2007 :  08:18:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
kobebryant tarafından yazılan:

"ne ayak"



Sende benim gibi aha böyle yaparsan bende sana ''ne ayak'' derim ve gününü görürsün kobebryant.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000