AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 Battle-Knight
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

batmanbatu
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 19/01/2007 :  19:42:49  Bilgileri Göster  batmanbatu'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşım bu iletiyi oyunla ilgili olan bir bölüme yazar mısın?Çünkü burada aşka bir oyundan söz ediyoruz.

Kalbur kardeş klana hoşgeldin.Umarım bize yetişirsin.Bizim klandaki arkadaşla anlatıştır sana belki oyunun nasıl oynandığını.Ben bir süre giremedim.Bilgisayar tamire gitti,giremiyorum:(

Bir gün yanına geleceğim bir elimde gül,bir elimde silahla.Ya o gülü alıp benimle olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun!!!
Sayfanın En Üstüne Git

karar672
Üye

Turkey
İleti 47

İletim - 21/01/2007 :  00:10:15  Bilgileri Göster  karar672 için bir AOL İletisi Gönder  karar672 için bir ICQ İletisi Gönder  karar672'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  karar672 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
abi hani sende çok zenginsin üstün başın şu lione yi vursana adam oyunu bırakmış ve üstündekileri satıp paraya çevirmil vuruyosun iyi para geliyo ben bile yeniyom 17 level :)) bende böyle adam arıyom
Sayfanın En Üstüne Git

adopaşa
Üye

Turkey
İleti 44

İletim - 21/01/2007 :  16:12:16  Bilgileri Göster  adopaşa'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
merhaba arkadaşlar bu oyunu bilgisayara indiriyormuyuz yoksa ogame gibi bişi mi
ben oyuna kayıt olucam onun içinnsölersenis sevinirim
Sayfanın En Üstüne Git

batmanbatu
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 21/01/2007 :  18:10:59  Bilgileri Göster  batmanbatu'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyunu indirmiyoruz.Sadece kayıt olacaksın mail gelecek ve oynamaya başlayacaksın.Biraz karıştırdın mı oyunu anlarsın.

Bir gün yanına geleceğim bir elimde gül,bir elimde silahla.Ya o gülü alıp benimle olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun!!!
Sayfanın En Üstüne Git

The_RecruiT
Üye

Turkey
İleti 1433

İletim - 22/01/2007 :  23:00:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Abi bi olmuyo basıyom basıyom Kullanım Şartları Siliniyo Tekrar basıyom Tekrar silini olmuyo (en güzeli Zaten Knight Online)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000