AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 İnternet Mecrası
 Download sorunu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 08/01/2007 :  20:14:25  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
1024 sınırsız adsl bağlattım ama birşeyi indirirken 100 kbps yerine 15-20 kbps ile indiriyor.Sizce sorun ne?

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 08/01/2007 :  20:57:04  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
serverdan olabilir. ttden olabilir

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

baroTR
Üye

Turkey
İleti 150

İletim - 09/01/2007 :  02:33:01  Bilgileri Göster  baroTR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Eğer evde kullanıyosanız bence 256kbps alın 512 ,1024 hikaye ttnet iyi hizmet veremiyor. Çogu zaman normal hızın üstüne gecemezsiniz

Hold me near, my one friend and guide Carressed by the coldest fears I surrender So Take me away.........
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 09/01/2007 :  14:39:29  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu sorun tum sitelerde oluyor hicbir dosya 15 kbps'den fazla indirilemiyor.Bende 512 adsl varken 50 ile indirdigim siteden su anda 15 ile indiriyorum...
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 09/01/2007 :  15:10:16  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bazı yerlerde türk telekomun port ları iyi çalışmıyor. Eski portlarda genelde böyle sorunlar oluyor. Bazen de download ettiğiniz siteden de kaynaklanıyor. Ama her sitede aynı hızda oluyorsa ozaman bağlantıda sorun var demektir.

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 09/01/2007 :  15:47:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ADSL desteği ara, kontrol etsinler hattını.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000