anasayfada sagda gördügünüz gibi Atatürk Diyor Ki köşesi var. Buradaki yazıların belirlediğim zamanla değişmesini istiyorum. Mesela bir gün orada A yazıosa ertesi gün B yazacak. otomatik olarak değişecek. bunun için gerekli kodu nerden bulurm?
Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz? Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim. Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...
Bir sitenin adresi, siteye girmek için yazılır. Tekrardan giriş butonu koymana gerek yoktu. Ana sayfadaki yazı da okunmuyor. Koyu fon üzerine siyah yazı kötü olmuş. Onları değiştirirsen daha güzel olur sanırım.
Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz? Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim. Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...