Arkadaşım lvl 22 olmuşsun.Ama lvl 22 olana kadar birşey öğrenmedinmi yani?Açıkçası lvl 22 olduğuna pek inanmadım.Ama yinede yardım etmek görevimiz yukarıda Amityvale İnvasion yazıyor.Onun aşağısındaki yere tıkla.Enter de.Bir kadın var.Kadının üstüne tıkla.Pvp turnuvası yazıyor.Ona tıkla. Gerisini anlatmama gerek yok zaten.
Bir gün yanına geleceğim bir elimde gül,bir elimde silahla.Ya o gülü alıp benimle olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun!!!
Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.
Bende inanmıyorum(gerçek anlamda inanmadım.Çünkü lvl 22 lik birisinin bunları bilmemesi imkansız.
Arkadaşlar bu arada başladığımız yerdeki kafenin önündeki adama gelin challlenge a basın orda bir adam çıkıyor.Canınızın tam olduğundan emin olup queste gidin.Orda bir düğme var ona sakın basmayın.Yoksa karşılaşacağımız canavarın hp si 20 kadar artıyor.Metal kapıya gidin ve karşınıza çıkan metal canavarı indirin.Ona elektrikli bir silahla dalın yoksa çok zor.Elektrik olmazsa su.Bu arada karşımıza çıkan yaratık sizin gücünüze göre karşınıza çıkıyor.Hemen öleceğim diye kaçmayın.Potion basın.Halledin.Diğer canavarlara göre oldukça fazla ex veriyor.Ben bir tane lvl 11 lik hallettim.330 ex ve 28 gold veriyor.Ama verdiği exler ve goldlar canavarın levelına göre değişir...
Oyunu bırakan arkadaşlar, Oyun daha bitmedi oynadığınız oyunlarda sıkıldıysanız Dragon Fable'deki eski üyeliğinize devam edebilirsiniz.Çünkü yıllarcda bile bekleseniz üyeliğiniz kapanmaz.Oyunu bırakan arkadaşları yeniden oyuna bekliyoruz.Bu arada lütfen oyunu oynayan arkadaşlar imzalarına adamlarının bilgilerini(tür,lvl,ıd vb.) yazsınlar
Bir gün yanına geleceğim bir elimde gül,bir elimde silahla.Ya o gülü alıp benimle olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun!!!