AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 Dragon Fable
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 10

ads
Üye

Turkey
İleti 84

İletim - 29/01/2007 :  13:41:20  Bilgileri Göster  ads'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ads için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ya ben lvl 22 oldum ama hiç başka adam görmedım hep yaratık kestım ama başka adam yok hiç hep görev aldım hıç adamlara raslamadım ne iş???????
Sayfanın En Üstüne Git

batmanbatu
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 29/01/2007 :  14:30:38  Bilgileri Göster  batmanbatu'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşım lvl 22 olmuşsun.Ama lvl 22 olana kadar birşey öğrenmedinmi yani?Açıkçası lvl 22 olduğuna pek inanmadım.Ama yinede yardım etmek görevimiz yukarıda Amityvale İnvasion yazıyor.Onun aşağısındaki yere tıkla.Enter de.Bir kadın var.Kadının üstüne tıkla.Pvp turnuvası yazıyor.Ona tıkla.
Gerisini anlatmama gerek yok zaten.

Bir gün yanına geleceğim bir elimde gül,bir elimde silahla.Ya o gülü alıp benimle olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun!!!
Sayfanın En Üstüne Git

spıder_ozii
Üye

Turkey
İleti 1141

İletim - 30/01/2007 :  15:44:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
22 levelsin inanmıyorum resmini koy

Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.
Sayfanın En Üstüne Git

batmanbatu
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 02/02/2007 :  09:57:31  Bilgileri Göster  batmanbatu'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bende inanmıyorum(gerçek anlamda inanmadım.Çünkü lvl 22 lik birisinin bunları bilmemesi imkansız.

Arkadaşlar bu arada başladığımız yerdeki kafenin önündeki adama gelin challlenge a basın orda bir adam çıkıyor.Canınızın tam olduğundan emin olup queste gidin.Orda bir düğme var ona sakın basmayın.Yoksa karşılaşacağımız canavarın hp si 20 kadar artıyor.Metal kapıya gidin ve karşınıza çıkan metal canavarı indirin.Ona elektrikli bir silahla dalın yoksa çok zor.Elektrik olmazsa su.Bu arada karşımıza çıkan yaratık sizin gücünüze göre karşınıza çıkıyor.Hemen öleceğim diye kaçmayın.Potion basın.Halledin.Diğer canavarlara göre oldukça fazla ex veriyor.Ben bir tane lvl 11 lik hallettim.330 ex ve 28 gold veriyor.Ama verdiği exler ve goldlar canavarın levelına göre değişir...

Oyunu bırakan arkadaşlar,
Oyun daha bitmedi oynadığınız oyunlarda sıkıldıysanız Dragon Fable'deki eski üyeliğinize devam edebilirsiniz.Çünkü yıllarcda bile bekleseniz üyeliğiniz kapanmaz.Oyunu bırakan arkadaşları yeniden oyuna bekliyoruz.Bu arada lütfen oyunu oynayan arkadaşlar imzalarına adamlarının bilgilerini(tür,lvl,ıd vb.) yazsınlar

Bir gün yanına geleceğim bir elimde gül,bir elimde silahla.Ya o gülü alıp benimle olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun!!!
Sayfanın En Üstüne Git

mizahcim
Üye

Turkey
İleti 94

İletim - 03/02/2007 :  08:33:37  Bilgileri Göster  mizahcim'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya @ Üye Olurken @ İşareti Koyuyorum Olmuyor q Çıkıyor :@
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 10 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000