|
Yazar |
Konu  |
ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
İletim - 03/01/2007 : 21:55:37
|
Sims 2 oynuyorum. Yeni ir karakter oluşturuyorum. Oluşturduktan sonra bana 20.000 $ para veriyor. Ancak para hilesini yazdığım halde para artmıyor ve doğal olarak fiyatı 20.000 doların üstündeki evleri alamıyorum.
Bunu halletmenin bir yolu var mı? İstediğimiz evi nasıl alabiliriz? |
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
|
|
aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 03/01/2007 : 22:00:50
|
Ucuz bi ewe taşı onu, hileni yaz, evden çık simi pahalı eve taşı. |
Out on the road there are fireflies circling. Deep in the woods, where the lost souls hide. Over the hill, there are men returning. Trying to find, some peace of mind.
Sleep my child... |
 |
|
ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
İletim - 04/01/2007 : 01:05:25
|
Taşınma işlemini nasıl yapıcaz peki? Bildiğim kadarıyla telefonla biyeri arayarak yapılıyordu. Biraz daha açıklarsan sevinirim. |
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
|
 |
|
wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308 |
İletim - 05/01/2007 : 17:11:07
|
Taşınma İşlemini Gazeteye Tıklayarak Yapabilirsin...Ama şu anda bende sims2 yüklü deill o yüzden nereye tıklandığını unuttum...Sabahları evine bi postacı gelio ve yere gazeteyi bırakıo...Onun üstünden bi yere tıklanınca oluodu...Sen o seçenekleri bi yazarsan buraya belki hatırlarım...Gazeteye tıkladığında çıkan seçenekleri yaz tmm mı... |
 |
|
aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 06/01/2007 : 00:09:58
|
Yok yok ona hiç gerek yok. save'leyip çık evden, mahalleye gelince aşağıda hazır aileler vardı. Onların solunda aile ve ok simgesi war. tıkla ona ailene getir,tıkla. ailen hazır ailelerin orda belirecek. sonra da istediğin arsaya götürebilirsin onlarını, evden çıkmadan para yapmayı unutma. |
Out on the road there are fireflies circling. Deep in the woods, where the lost souls hide. Over the hill, there are men returning. Trying to find, some peace of mind.
Sleep my child... |
 |
|
ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
İletim - 07/01/2007 : 00:21:55
|
aybüke; Yardımın için teşekkür ederim. Senin yöntem çok daha kolay oldu saol. |
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|