AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 gta sa daki ilginç şeyler
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

Erci-e@Hanzo
Üye

Turkey
İleti 476

İletim - 11/05/2007 :  19:40:53  Bilgileri Göster  Erci-e@Hanzo için bir AOL İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo için bir ICQ İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Erci-e@Hanzo için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Oha yani sende oyunun amacı mafya , savaş , dövüş , aksiyon lütfen saptırmayalım . Siyah giyen adamalra çevirdinis.

Server : Cypher
Level : 79
Race : Elemental lord
Name : bL4cKm4GiC
Sayfanın En Üstüne Git

david15
Üye

İleti 62

İletim - 15/05/2007 :  14:18:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Adam Doğru diyordur Gta sırf aksiyon değil onun üstünde o bir tür herhalde olcak birazda korkak değilmi :D

ilk kartal sonra kaplan merak etme Aslanım sanada takacaklar
Sayfanın En Üstüne Git

toprak82
Üye

Turkey
İleti 12

İletim - 17/05/2007 :  15:36:21  Bilgileri Göster  toprak82 için bir AOL İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar ben bu oyunu yaklaşık 2 yıldır oynuyorum, sürekli.. 3 kez bitirdim artık boş boş dolanıyorum görevsiz, daha zevkli oluyor. sizlere gördüğüm ve bildiğim bikaç ilginçlik anlatayım oyundan; ilk olarak ghost cars dediğimiz hayalet arabalar var daha önce de değinilmiş fakat bunlardan epeyce var, ormanlara gidin içerilerde rastlarsınız kolayca..bazen tepeden aşağı şöförsüz inerler tamir de edilemezler. San Fierrodaki köprünün altına gidin, suya dalın şansınız yaver giderse köpek balığına rastalayacaksınız, öldüremiyorsunuz hemen yiyo sizi CJ in annesinin mezarının bulunduğu mezarlığa gidin duvarlardaki grafitilere bakın, gündüz yokturlar gece çıkarlar sadece bir de intihar eden fotoğrafçı turist var, görmek isteyenler için tüm garipliklerin bulunduğu haritayı koyacağım sonraki mesajıma

Fujitsu-Siemens Amilo M1450g 1.6 Ghz
Sayfanın En Üstüne Git

toprak82
Üye

Turkey
İleti 12

İletim - 17/05/2007 :  15:46:55  Bilgileri Göster  toprak82 için bir AOL İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Daha bunlar gibi birsürü ilginçlik ve sır dolu detay var oyunda, ne kadarı doğru ne kadarı hikaye bilemeyeceğim ama size bu garipliklerin yerlerini hedef gösteren haritayı koyayım buraya, becerebilirsem
1.resim index, 2. resim de harita
[URL=http://img143.imagevenue.com/img.php?image=06163_0ndex_122_836lo.jpg][/URL]
[URL=http://img109.imagevenue.com/img.php?image=06168_map_122_1018lo.jpg][/URL]

Fujitsu-Siemens Amilo M1450g 1.6 Ghz
Sayfanın En Üstüne Git

hasantahsinq
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 19/05/2007 :  03:16:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu intahar eden turisti bende görmüştüm.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000