|
| Yazar |
Konu  |
|
Erci-e@Hanzo
Üye

Turkey
İleti 476 |
İletim - 11/05/2007 : 19:40:53
|
| Oha yani sende oyunun amacı mafya , savaş , dövüş , aksiyon lütfen saptırmayalım . Siyah giyen adamalra çevirdinis. |
Server : Cypher Level : 79 Race : Elemental lord Name : bL4cKm4GiC
|
 |
|
|
david15
Üye

İleti 62 |
İletim - 15/05/2007 : 14:18:08
|
| Adam Doğru diyordur Gta sırf aksiyon değil onun üstünde o bir tür herhalde olcak birazda korkak değilmi :D |
ilk kartal sonra kaplan merak etme Aslanım sanada takacaklar |
 |
|
|
toprak82
Üye

Turkey
İleti 12 |
İletim - 17/05/2007 : 15:36:21
|
arkadaşlar ben bu oyunu yaklaşık 2 yıldır oynuyorum, sürekli .. 3 kez bitirdim artık boş boş dolanıyorum görevsiz, daha zevkli oluyor. sizlere gördüğüm ve bildiğim bikaç ilginçlik anlatayım oyundan; ilk olarak ghost cars dediğimiz hayalet arabalar var daha önce de değinilmiş fakat bunlardan epeyce var, ormanlara gidin içerilerde rastlarsınız kolayca..bazen tepeden aşağı şöförsüz inerler tamir de edilemezler. San Fierrodaki köprünün altına gidin, suya dalın şansınız yaver giderse köpek balığına rastalayacaksınız, öldüremiyorsunuz hemen yiyo sizi CJ in annesinin mezarının bulunduğu mezarlığa gidin duvarlardaki grafitilere bakın, gündüz yokturlar gece çıkarlar sadece bir de intihar eden fotoğrafçı turist var, görmek isteyenler için tüm garipliklerin bulunduğu haritayı koyacağım sonraki mesajıma  |
Fujitsu-Siemens Amilo M1450g 1.6 Ghz |
 |
|
|
toprak82
Üye

Turkey
İleti 12 |
|
|
hasantahsinq
Üyeliği Kilitli