AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 gta sa daki ilginç şeyler
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 01/02/2007 :  18:10:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya ben bu konuyla ilgili araştırma yaptım bunu gören sadece biz deiliz:D:D bi kaç sitede daa baktım gerçekten de bunu gören war
şimdi becerebilirsem size resmini bulacam o zaman inanmayanlarda kendine gelecek bu arada ceset torbaları el castillo del diablo'da
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 01/02/2007 :  18:17:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar kusura bakmayın tekrar düzeltme yapamadım.En son bulduğum şeyler gerçekten çok ilginç baştan sona tüm gariplikler yerr alıyor

1-area 69'da yani çöl bölgesindeki askeri alanda UFO'ya benzer cisimler görünebiliyormuş
2-şoförsüz tehlikeli kullanan hayalet arabalar bulunmuş
3-Los Santos'taki winewood yazısından şehire bakldığında intihar uçakları görülüyormuş
4-CJ'in annesinin yattığıı mezarlığa gidince geceleri bazen hayaletler geziyormuş
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 01/02/2007 :  20:57:37  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
anne ve araba dışındakilere rastladım. zaten saniyede 3-5 uçak düşüyor o tabelaya. oyuna başladığımda havada kapmaya çalışıyordum ama genelde patlıyor

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

batmanbatu
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 02/02/2007 :  13:18:53  Bilgileri Göster  batmanbatu'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Kobe kardeş bunların 1.si doğru 3.de doğru ama diğerleri olamaz ve bunları nerden bulduğunu söylersen...

Arkadaşlar burada blue hell ile ilgili resimler var ama arkadaşın bahsettiği blue hell mi bilmem.http://gtadomain.gtagaming.com/index.php?id=sanan/secrets

Kankalar verdiğim sitedeki blue hell jump 1 in üstüne tıkladım son satırda şöyle bir kelime yazıyor:jetpack in the underworld(fazla ingilizce bilmiyorum ama o kadar değil)

Bir gün yanına geleceğim bir elimde gül,bir elimde silahla.Ya o gülü alıp benimle olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun!!!
Sayfanın En Üstüne Git

gtacıyım
Üye

İleti 33

İletim - 03/02/2007 :  22:26:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ingilizcede hell cehennem demek blue hell de mavi cehennem demek
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş: