ya ben bu konuyla ilgili araştırma yaptım bunu gören sadece biz deiliz:D:D bi kaç sitede daa baktım gerçekten de bunu gören war şimdi becerebilirsem size resmini bulacam o zaman inanmayanlarda kendine gelecek bu arada ceset torbaları el castillo del diablo'da
arkadaşlar kusura bakmayın tekrar düzeltme yapamadım.En son bulduğum şeyler gerçekten çok ilginç baştan sona tüm gariplikler yerr alıyor
1-area 69'da yani çöl bölgesindeki askeri alanda UFO'ya benzer cisimler görünebiliyormuş 2-şoförsüz tehlikeli kullanan hayalet arabalar bulunmuş 3-Los Santos'taki winewood yazısından şehire bakldığında intihar uçakları görülüyormuş 4-CJ'in annesinin yattığıı mezarlığa gidince geceleri bazen hayaletler geziyormuş
Kankalar verdiğim sitedeki blue hell jump 1 in üstüne tıkladım son satırda şöyle bir kelime yazıyor:jetpack in the underworld(fazla ingilizce bilmiyorum ama o kadar değil)
Bir gün yanına geleceğim bir elimde gül,bir elimde silahla.Ya o gülü alıp benimle olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun!!!