sayın arkadaşlar:, ben bir oyun grubu başkanıyım.yakında kendi sitemizde çıkaracağımız bir dergi ile kendi oyunlarımızı ve türkiyede çıkan amatör oyunları ve oynanan en iyi oyunları günyüzüne çıkaracağız.böylece oyun yapan kişiler oyunlarını daha iyi tanıtabilecek.dergi kurulum aşamasındadır.teşekkürler. DERGİYE ULAŞACAĞINIZ ADRES: www.fesagrup.net.tc eğer dergide oyunuzun yer almasını istiyorsanız: fesa_43@hotmail.com ile irtibata geçin
ya sen ne oyunu yaptında onu anlatan dergi çıkarıyon 1 satır kod yazamıyon daha .......milletin kandırılmaması için bunları söylüyorum bide diğer başılkta oyun stüdyosu açtım diyorsun 15 yaşında stüdyo açtın demi bırakın bu işleri ya
arkadaşlar kimse dergide oyunun çıkmasını istemiyormu.istemiyorsa ben direk kendi oyunlarımın ve türkiyede oynanan oyunların üstünde duraşam eğer haber veya oyun vermek istiyorsanız fesa_43@hotmail.com la irtibata geçsin son 1 hafta
ya oyun derken ilaa kaliteli bişiler mi olcak bnm kendi yaptığım basit oyunların bile yayınlanmasını isterim sahsen öle se olabilir ayrıca derginin güzelliğine de bağli tabi bu