AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 ps2 gta sa da çete kurmakk!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

arda_blue
Üye

İleti 48

İletim - 30/12/2006 :  11:01:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yaa arkadaşlar ps2 de oynayanlar bilir hani saygı artınca sol üst köşede ''saygı yükseldi,artık 7 adam yönetebilirsin '' diye bi yazı çıkıyo o çeteyi nasıl kurucaz ps2 de bu oyunu oynayanlar yada bilenler bi yrdm etsinler yaa çok ihtiyacım var ama görev yaparken deil normal zamanda çıkıyo bu yazı saygı artınca bi yrdm etseniz plsss...

Berk77
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 30/12/2006 :  15:05:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Basit.Saygı olmadanda çete kura bilirsin.Yeşil adamların yanına git.R1 ve YUKARI oka bas.Onlar senin peşinden gelirler.Ama R1 AŞAĞI oka basarsan oldukları yerde kalırlar.Ayrıca senide korurlar.Yalnız oyunu ilk açtığındada yapabilirsin ama sadece iki adamın olur.
Saygı Şifresi:Oyun sırasında L1, R1, Üçgen, Aşağı, R2, X, L1, Yukarı, L2, L2, L1, L1 tuşlarına basın.
Sayfanın En Üstüne Git

arda_blue
Üye

İleti 48

İletim - 30/12/2006 :  15:53:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya ama bunu sadece oyun ilk başladığındamı yapabiliyosun hani gezierim bikaç defa ölürüm fln ondan sonrada yapamazmıyım ama yinede çok saol
Sayfanın En Üstüne Git

Berk77
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 30/12/2006 :  20:41:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Pardon söylemeyi unutmuşum.Fazla uzaklaştığında veya öldüğünde çeten seni terk eder.Öldünmü veya uzaklaştınmı gene çete kurabilirsin.
Sayfanın En Üstüne Git

batmanbatu
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 05/01/2007 :  16:43:36  Bilgileri Göster  batmanbatu'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Saygı şifresi çetene alabileceğin adam sayısını arttırıyor.En fazla alabileceğin adam sayısı 7.

Bir gün yanına geleceğim bir elimde gül,bir elimde silahla.Ya o gülü alıp benimle olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun!!!
Sayfanın En Üstüne Git

Berk77
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 06/01/2007 :  20:25:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben bir sürü çete kurdum ve hepsini topladım.7'den fazla çıktı.En fazla 20 kişi idi çetem.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000