|
| Yazar |
Konu  |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
|
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 03/01/2007 : 17:50:42
|
alıntı: Avaris tarafından yazılan:
Kilitlenmeyecek. Cins misiniz? Üzerinden 1 hafta geçmiş konuya "kilitlenmeyecek mi?" diye mesaj atıyorsunuz? Rahatsız mısınız? Orada kilit görmeyince mesaj atma zorunluluğu mu hissediyorsunuz? Kilitlemiyorum. Otokontrol neymiş öğrenin biraz...
Not: Kilitleyen arkadaş kusura bakmasın, kilidini açtım.
Hocam bizim böyle yapmamız sizin bize cins, rahatsız vs. ifadeler kullanma hakkını vermiyor. |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
|
CRAYZZY
Seçkin Üye

Bermuda
İleti 680 |
|
|
Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976 |
İletim - 03/01/2007 : 19:59:01
|
Peki çok rahatsız olduysanız, cins benim. Ayrıca benden daha rahatsızını da zor bulursunuz.
Şu attığınız mesajlardan sonra kendinize hangi sıfatı uygun buluyorsanız onu seçin. Umurumda da değil. Millete işini öğretir gibi "e kilitlense ya" minvalinde atılmış mesajlara karşılık benden alabileceğiniz en nazik cevabı almış olduğunuzu bilin yeter. |
Deniz Turgut Yazar |
 |
|
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 03/01/2007 : 20:06:01
|
| Rahatsız ve cinsin nazik olduğunu düşünmüyorum. |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|