AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 YÖNETİCİ ABİLER BİR BAKARMISINIZ?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

pritoryus
Üye

İleti 45

İletim - 24/12/2006 :  21:11:12  Bilgileri Göster  pritoryus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
YA BEN ÖNCEDEN BU SİTEDEYDİM AMA HİÇ YAZI YAZMIYORDUM BENCE BU SİTE ESKİDEN DAHA ZEVKLİYDİ.BAKIN ABİLER AŞAĞIDAKİ KİŞİLERİN BANI KALKSA DAHA İYİ OLUR BU SİTE BENCE;

mj(ÇOK İYİ Bİ OYUN PROGRAMCISI)

djbenim (İYİ HAYALLERİ OLAN Bİ ARKADAŞ VE İYİ Bİ SENARİST)

the famera

BUNLARIN BANI KALKSA DEHA İYİ OLUR ÇÜNKÜ BUNLAR GİTTİĞİNDEN BERİ SİTEDEKİ MESAJLARA VERİLEN CEVAPLAR YAVAŞLADI GİBİ.

ŞİMDİ BİR SORU SORUYORUM 3GÜNDEN ÖNCE CEVAP GELMİYOR.

NOT BENİM ONLARIN ADAMI OLDUĞUMU DÜŞÜNEN DÜŞÜNSÜN AMA DİKKAT EDERSEİZ CEVABI BULURSUNUZ.

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 24/12/2006 :  21:21:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bla bla bla... Kilit açma gibi bir politikamız yok. Gerek de yok. Adam olana kapımız her zaman tekrardan açık. Ama forumun herhangi bir yavaşlığı ile o şahısların orantısı olduğunu hiç mi hiç sanmıyorum.
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 24/12/2006 :  21:28:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
mj ve the famera, Mjo ve ThE_F@MeR@ nickleri ile tekrar aramızda zaten.
Sayfanın En Üstüne Git

pritoryus
Üye

İleti 45

İletim - 28/12/2006 :  13:39:59  Bilgileri Göster  pritoryus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
peki djbenim?
Sayfanın En Üstüne Git

wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308

İletim - 28/12/2006 :  18:47:58  Bilgileri Göster  wise_girl için bir ICQ İletisi Gönder  wise_girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  wise_girl için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Banlanmışsa yeni nickle nasıl üye olucakk...Banlanınca siteye giremez...Ana sayfasına bile...Benim bildiğim ban öle ama burda nasıl bilmiorum...Ama heralde buradada öledirr...
Sayfanın En Üstüne Git

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 29/12/2006 :  15:48:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hiç bir kilitlenen üyelik açılmaz..Sitenin en eski üyelerinden birine bile yapılmadı bu..Yeni nickle üye olabiliyorlar sanırım..
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000