AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 Diablo 2'deki En İyi Karakteriniz
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 10

Cskn
Üye

Turkey
İleti 138

İletim - 12/09/2007 :  13:07:19  Bilgileri Göster  Cskn'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Efem yiyorsa hardcore da yapın 97 yi de görelim :) :D
Ben bilmiyordum hardcore olayını.Tıklayayım bakalım neymiş dedim bir keresinde.Level 22 amazonum ölmüştü :(

Necromancer
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 12/09/2007 :  13:42:40  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Benim de 92 lvl druid ölmüştü:) ama zaten eşyaları berbattı.
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 12/09/2007 :  13:46:08  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Level 18 amazon , hala yaşıyor :) Hardcore'da dayanacak bi pro summoner necro,bi cold mage bir de bowazon var. Diğerleri bodoslama dalarken yatar :)

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 12/09/2007 :  22:40:06  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Valla ben hardcore da hiç daldığımı hatırlamıyorum:D hep geride dururdum;)
Sayfanın En Üstüne Git

bilalaydac
Üye

Turkey
İleti 57

İletim - 13/09/2007 :  11:41:35  Bilgileri Göster  bilalaydac'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
hardcore da save alınca zevki kacıyo, save almayınca herşey bitiyo.. ne yapsam canımı sıkıyo :D 14 lwl sorceressim vardı gorillerden birine yar oldu gitti.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 10 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000