Hatırlarsanız bir ara tarkan askerlikle ilgili birtakım düşüncelerini açıklamıştı.O tarz düşünceye sahip birisinin bizi temsil etmesini ben uygun bulmuyorum.Gerçi ne söylediğini de tam hatırlamıyorum ama gündem olmuştu.benim için Orhan Pamuk ne ise Tarkan da odur...İkisinin de başarıları(?) beni gururlandırmıyor.
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
Orhan Pamuk hakkında pek konuşmayı istemiyorum. Ama Tarkan için şunu söyleyebilirim; bence katılmasa daha iyi gibi geliyor bana. Onun kendine çizdiği bir hedefi var ve o hedef doğrultusunda ilerliyor. Kendini sadece tek bir hedefe yoğunlaştırması daha iyi bence.
Tarkan askerlikle lgili neler söylemiş? Herkesi kendine göre düşüncesi var, bana bile sorsalar ben de bir şeyler söylerim. Herkesin görüşü kendine.
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Walla onunki normal bir eleştiri boyutlarını aşıyordu diye hatırlıyorum. Tam da hatırlamıyorum. Şimdi günahını almayayım. Araştırmaya da üşeniyorum açıkçası ne etmiş, ne demiş diye. Zaten Tarkan gönderilmediğinden tartışmaya da gerek yok. Kenan Doğulu ise son yıllardaki iyi seçimlerden biri. En azından bizi batırmaz.
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
Emre Aydının temsil etmesini daha çok isterdim ama buda iyi inş. 1. oluruz
Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.