Eurovision'da Kenan Doğulu temsil edecek 52. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi Kenan Doğulu temsil edecek.
TRT Genel Müdür Vekili Ali Güney, TRT Tepebaşı-İstanbul Stüdyoları'nda düzenlediği basın toplantısında, 10-12 Mayıs 2007 tarihlerinde Finlandiya'nın başkenti Helsinki'de yapılacak 52. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi, Kenan Doğulu'nun temsil edeceğini açıkladı.
19/12/2006
(BASINDAN)
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Yaa bence kenan doğulu yapamaz yaa...Aslında kenan doğuluyu sewiorum Ama o eurovisionda türkiyeyi temsil edecek kadar ii bir şarkıcı deil bence daha iddialı bir ünlü olsaymış daha ii olurmuş ama olsun kenan doğuluda az da olsa ii bir şarkıcı...En azından bazı şarkıları güzel...İnşallah yüzümüzü kara çıkarmass...Bir de bakmışız TÜRKİYE en sonuncu olmuş...
Bana göre eurovision un eski popülerliği ve özelliği kalmadı. Kenan Doğulu tercihi bana göre Sibel Tüzün'den daha iyi. Umarım bu sefer daha anlamlı ve güzel bir şarkı yaparlar...
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Bencede Kenan Doğulu Tercihi Sibel Tüzünden Dha İyi Tabi ki...Ama Daha İyi Ünlüler Seçilmeli Diye Düşünüorum...İnşallah Kenan Doğulu Sibel Tüzünün SÜPERSTAR Şarkısında Daha İyi Bir Şey Söler:D