Valla benim de bildiğim kadarı ile satılan Condition Zero'lar Beta versiyonları. Çıksaydı Avaturk gibi Türkiye'nin büyük oyun "firmaları" (tam kelimeyi bulamadım)oyunu çoktan pazarlarlar/oyun için sunucu açarlardı...
Ama emin olamam tabii, oyunu oynamadan. Ben, mesela, Condition Zero, Half-Life 2 Motoru ile çıkacak diye biliyorum.
For there is no pain greater than thine. For there is no gain, but the fury inside.
önce merhaba ustalar sorunum şu condition zero da venedik görevinde camın arasında ki adama nasıl ulaşacağım veya nasıl onu ekarte edeceğim hani bu venedik su kanalları ve iki adet gondoldan karşıya geçtikten sonra ne yapacağım bu bölümü geçen varsa bilgi verirse sevinirim
oyun çıktı internetten indiriyorum adresi vereyim reklam gibi olmaz sanıyorum www.[silindi].com bu sitede games i tıklayın orda.
iyi eğlenceler
2, olarak oyunda botları kendisi ekliyerek oynanabiliniyor mu? eskisi gibi yani multiplayer gibi ama botlarla alıştık bot arkadaşlara şimdi giderse ne yapacaz bilmiyorum özlerim walla..
Herkes için herşey için ...saygılarımla... ........HTA.........